ВРЕМЕ Е ТИ ДА ПУСКАШ МУЗИКАТА

От ефира на радио NOVA, директно зад пулта на EXIT Festival

0 коментара Сподели:

Съвсем честно си признаваме – музикално зависими сме и се гордеем с това! Ето защо се стараем да не пропускаме готините музикални ивенти, които озвучават нощна София, а скоро и любимите ни плажове. Искаме да заразим и теб или ако вече си на нашата вълна, просто да те информираме какво, кога и къде.

Нашите приятели от радио NOVA се грижат из столицата да звучи качествена музика денонощно, а сега дават шанс и на теб да чуеш своя авторски сет на 101,7 FM.

Можеш да се включиш със собствен сет на www.radionova.bg.

Миксовете ще бъдат оценявани по критерии като новаторство, стил на смесване и музикална селекция от екипа на радио NOVA, представители от EXIT Festival и Yalta Club. Конкурсът за диджеи Get Famous 4 продължава до 10 юни, а на 15 юни ще бъде обявено името на избрания в ефир.

Победителят ще получи уникалната възможност да се изяви и на Radio AS FM сцената на един от най-добрите европейски фестивали – EXIT Festival в Нови Сад, Сърбия. Той ще се включи в празника по повод 15-ия рожден ден на фестивала, редом с исторически списък с артисти, като Faithless, Martin Garrix, Tale Оf Us, Dixon, Chris Liebing, Adam Beyer, Catz 'N Dogz, Hardwell и много други. Пътуването и престоят на победителя в Get Famous 4 са осигурени от EXIT България, но шансът да впечатли хилядите посетители на фестивала и световни мениджъри и промоутъри – изцяло негова отговорност! 

Освен тази награда победителят ще има шанса да пуска в Yalta Club преди норвежкия диджей Finnebassen на 19 юни. Той ще представи своя селекция на живо в градината на столичния клуб в 21 часа, преди на сцената в основната зала да стъпи диджеят с характерния си deep и tech house стил.

А един от всички присъстващи на градинското диджей парти на радио NOVA ще си тръгне с пас за всички партита от Solar Summer на Cacao Beach, организирани от Yalta Club през този сезон.

Още детайли и точните технически параметри на микса можеш да намериш на www.radionova.bg. Там вече са качени и сетовете на първите, престрашили се да представят своя микс.

Този път радио NOVA те предизвиква не просто да слушаш, а ти да определяш музиката. GO!

Виж още как разходка те отвежда на легендарно парти.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *