GREEN DELI CAFÉ – ЗЕЛЕНИЯТ ОАЗИС В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

Запознай се с едно от малкото места в столицата, на което можеш да се насладиш на истинска здравословна кухня със специални предложения за всеки вкус

0 коментара Сподели:

Green Deli Café е онова място за здравословна храна, за което си мечтаят всички в офиса. Независимо в коя от седемте софийски локации ще започне денят ти, сигурно е, че във всяка една от тях ще намериш лично отношение, пресни, хрупкави кроасани и всевъзможни кафе напитки във варианти със соево и краве мляко, които ще събудят и най-големия поспаланко. А ако предпочиташ чай, също няма да останеш разочарован, защото Green Deli предлага световни и български колекции от билкови и плодови чайове.

Заведението много бързо набра популярност със своя уютен интериорен стил и богатия си асортимент от разнообразни вегетариански и вегански ястия, подходящи за всеки тип здравословно хранене. Нашето „квартално“ Green Deli е това на ул. „Раковски“ 165. Там обичаме да прекарваме времето си, търсейки вдъхновение. То веднага ни спечели с безплатен wi-fi, достатъчно място за всички от редакцията и безброй вкусотии. Това, което безспорно го отличава от конкурентни локации, са домашно приготвените различни видове песто и хумус, на място омесените и опечени хлебчета и кроасани, както и персоналът, който винаги е в добро настроение и ще ти помогне да избереш най-подходящото за теб меню.

Освен сандвичи и салати в Green Deli те очакват сезонни супи от естествени продукти, без изкуствени добавки, както и всякакви видове супи с кокосово масло и без животински продукти. За почитателите на десертите има впечатляващи сладки печива – пайове, кейкове, мъфини, както и над 20 вида плодови и зеленчукови фрешове.

Това, което прави Green Deli толкова уникално, е, че е създадено от хора за хора, като е обърнато огромно внимание на това заведението да предлага комфорт за дълъг престой с книга и кафе, но и дава възможност за бърз бизнес обяд. А ако съвсем нямаш време, можеш да си харесаш храна за вкъщи. Точно сега ние сме в Green Deli на ул. „Раковски“, похапваме и разпалено разменяме идеи за новия брой. Най-хубавото е, че ние открихме нашия оазис на „Раковски“ 165, можеш и ти да откриеш твоя оазис в София на следните адреси: бул. „Черни връх“ 32, Бизнес Парк София, сграда 5, бул. „А. Стамболийски“ 31, Полиграфия Офис Център, ул. „Софроний Врачански“ 62, Евро парк, бул. „Цариградско шосе“ 40, разбира се, ул. „Г. С. Раковски“ 165 и най-новата локация – на бул. „Цариградско шосе“ 7-11 км, офис сграда Капитал Форт.

ОПИТАХМЕ И ХАРЕСАХМЕ

Авторски фреш

Никога не е късно да избереш от петте вида авторски фреш – Освежаващ зелен, Зеленчуков зелен, Имуностимулиращ, Пречистващ и Енергизиращ зелен фреш.

Морковен кейк

Пресен и полезен, морковеният кейк ще те впечатли с идеално съчетаване на орехи, морковено сладко и крема сирене.

Салата Отоленги

Богата на витамини пъстра салатка с три вида супер храни, която ти дава енергия за целия ден.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *