ЖЕНСКИТЕ ДИЕТИ ПРЕЗ ОЧИТЕ НА ЕДИН МЪЖ

Работи ли да си увиеш електроцентрала около корема или си от тези, които отслабват, докато спят?

0 коментара Сподели:

Няма уважаваща себе си жена, която да не е била, да не е, или да не планира в най-скоро време да се отдаде на диета, така както няма и сайт в Интернет, в който някъде в дясно някакъв банер да не предлага на жените „равен стомах просто и бързо, използвайки един стар, но много ефективен метод”, а като цъкнеш те праща на една статия, която след 5 минути четене и скролване ти предлага да закупиш една книга на промоционалната цена от 20 кинта, която пък след 200 страници ще ти разкрие есенцията от опита на поколения диетолози, която най-общо звучи като „Не яж толкова много и раздвижвай от време на време”. Пускам телевизора и по телешопа жени предлагат колан, който си омотават около корема и така по всяко време имат мини сауна под циците (можело даже и на работа да ходят с него, понеже хей, кой ще обърне внимание на дебела жена, която носи малка електроцентрала под блузата си).

В книжарницата пък наскоро видях книгата „Хибернационната диета – отслабвайте докато спите”, и се замислих колко ли абнормално иначе дебелеят хората, докато спят. Ей така, лягаш си Ивет Лалова, събуждаш се Искра Фидосова.

И докато аз се ебавам с тези абсурдни неща, които изглеждат като да ги е измислил някой, смесил в големи количества екстази и балади на Графа, то същия този креативен човек, вероятно се е напълнил с пари и сега си пие коктейли някъде по плажовете на Тихия океан, докато аз пак ще трябва да обяснявам на някой моралист, защо използвам вулгарни изрази като „ебавам”. Затова измислих няколко диети, пък току виж, някоя жена вземе, че ме обяви за неин гуру и ме споменава после по форумите на БГ Мама и в крайна сметка се сбъдне детската ми мечта – Гала да ме покани в „На кафе”.

Диета „Каквото ти се иска”

Ти си комуникативна, динамична и желаеш да се насладиш пълноценно на всеки момент от живота, без саможертва? Това е твоята диета! „Каквото ти се иска” е диета, точно такава, каквато изглежда на пръв поглед. Без повече саможертви, без ограничения, без гузна съвест, а в същото време топи мазнините и ти позволява да отслабваш с по 5 килограма седмично. Диетата е толкова проста, че ще се чудиш как сама не си се сетила за нея до сега. Готова ли си? Ядеш колкото искаш, когато искаш и каквото искаш… ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО.

Изолирбанд диета

Черното тиксо не е запазено само за похитителите, ел. техниците и изнасилвачите във филми като 50 нюанса не знам си какво. То наистина прави чудеса и в борбата с отърваването от излишните килограми! Залепяш си изолирбанда на устата и гледаш как килограмите се топят от само себе си. Освен че ще видиш огромна разлика само след седмица, като свалиш лепенката ще си направиш и лек пилинг на лицето, а също и кола маска на наболите мустаци. Три в едно, защото заслужавате само най-доброто!

Стиропор диета

Гладът никак не е здравословен за организма, а празният стомах може да ти създаде големи неудобства, като например къркорене по време на важна среща. Вместо да отменяш срещата, опитай със стиропор диета! Стиропорът дава усещане за ситост, без излишни мазнини и без така мразения йо-йо ефект, а със своята форма – лесна за моделиране е подходящ за носене във всяка дамска чанта.

Когато приключиш с диетата, остатъка може да се използва за вътрешна или външна изолация на жилището – коя друга диета може да се похвали с това?

Божията диета

Яж колкото искаш и ВЯРВАЙ, че ще отслабнеш! Не е трудно, те хората на политици вярват… За да не губиш ВЯРА и да виждаш резултати, добре е да носиш по-широки дрехи, а не онези клинчета по тялото. И не забравяй! Бог мрази леопардови щампи и други такива енимъл принтове! Ако пък не виждаш резултати, ВЯРВАЙ, че това е тест, чрез който трябва да покажеш, че заслужаваш да бъдеш слаба. Все някога ще бъдеш. Или може и да не бъдеш, но такава е Божията воля.

Ризото с гъби

Чудесна рецепта за гурме любителките, които желаят за няколко дни да изгубят няколкото килограма в повече. Направи ризото с гъби, постави го в плитка продълговата тава, сложи отгоре кухненско фолио и го остави на слънце за няколко часа (или цял ден, ако имаш повече килограми за сваляне). Изяж го с удоволствие и почакай – резултатите би трябвало да се появят до няколко минути.

iPhone диета

Много бърз и ефективен метод, от който все повече жени се възползват! Купуваш си новия розов iPhone6S Plus и оставаш с бюджет за храна  като на средностатистически пенсионер в България.

Като огладнееш питай Siri какво има за ядене и защо нищо.

Виж още една мъжка гледна точка за нещо типично женско…

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *