КУПОН ПРЕДИ КОЛЕДА ПО КИНАТА

През новия филмов уикенд ще можем да видим едно ново заглавие, от режисьора на "50/50", а именно "Купон преди Коледа"

0 коментара Сподели:

„Добрият динозавър“ изненадващо зае челната позиция в бокс офиса за изминалия уикенд, а всички премиерни филми се представиха доста слабо. „В сърцето на морето“ зае 3-то място с 65 000 лв., „Стив Джобс“ 7-о с близо 30 000 лв., а „Виктор Франкенщайн“ точно зад него с малко над 25 000 лв.

КУПОН ПРЕДИ КОЛЕДА
режисьор: Джонатан Ливайн
сценарист: Джонатан Ливайн, Кайл Хънтър, Еван Голдберг
в ролите: Джоузеф Гордън-Левит, Сет Роугън, Антъни Маки, Лизи Каплан, Майкъл Шанън, Джилиан Бел и др
очаквания: 7/10 рейтинг в imdb: 7,3/10 (от 5986 гласа) рейтинг в metacritics: 58/100 рейтинг в rottentomatoes: 67%  На

Бъдни вечер, трима приятели от деца (Левит, Роугън и Маки), двама от които евреи, са в Ню Йорк в търсене на Свещения граал на коледните партита.

След успешната им съвместна драмедия от 2011, „50/50“, режисьорът му Джонатан Ливайн отново събира Левит и Роугън. Присъединен към сценаристите е и виновникът за повечето филми със Сет Роугън – Еван Голдберг („Това е краят“, „Убийствено интервю“).

Отзивите на критиката до момента са от смесени към положителни, а както повечето red-band трейлъри на филма известяват, „Купон преди Коледа“ далеч няма да е типичният коледен филм за цялото семейство.

„Забавна лудория и една от най-смешните коледни комедии от години насам, която не е достатъчно съвместима с класиките в жанра, но предизвиква достатъчно смях, за да се гледа и отново.“

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *