HURTS СВИРЯТ ПОД ЗВЕЗДИТЕ НА SEA DANCE FESTIVAL

Британците представят чисто новия си албум Surrender

0 коментара Сподели:

Една от най-обичаните световни музикални банди, HURTS, ще бъде хедлайнер на третото издание на фестивала Sea Dance Festival. Групата ще включи събитието в мащабното си световно турне по повод чисто новия си албум – Surrender. Впечатляващият успех на поп дуото Theo Hutchcraft и Adam Anderson ги доведе до сцените на най-големите европейски и световни фестивали, милиони продадени албуми и сингли, както и напълно разпродадени дати за световното им турне. Под звездното небе на красивия бряг на Адриатическо море публиката ще има изключителната възможност да чуе на живо най-новите хитове на бандата – "Some Kind of Heaven" и "Lights", както и фестивалните химни: "Wonderful Life", "Stay", "Miracle" "Illuminated", "Sunday".

 

Последният им студиен албум, Surrender, е продуциран от Jonas Quant и легендарния Stuart Price – любимец на Madonna, The Killers, Pet Shop Boys, както и от известния американски продуцент Ariel Rechstaid, чийто подпис стои под работата на изпълнители като: Adele, Usher, Haim, Vampire Weekend, Major Lazer и много други.  Албумът e със съвременно звучене и е вдъхновен от различни житейски събития и емоции, с които Тео и Адам са се сблъсквали на различни места, включително швейцарския град Montreux и легендарното студио, в което са работили звезди като: David Bowie, The Rolling Stones, Iggy Pop и други. Части от албума са били записани и в Ибиса, Лос Анджелес и Ню Йорк.

Историята на дуото от Манчестър е наистина невероятна – двамата прекрасни и талантливи музиканти се срещат случайно и по доста необичаен начин за отрицателно време решават да  обединят сили и да започнат да създават музика заедно. Тяхната световна слава идва с дебютния им албум Happiness, който си прокара път в листите на топ 10 на албумите в 15 страни по света, като стана и най-бързо продаваният дебютен албум на великобританска банда през 2010 г., след което се позиционира на 4-то място в класацията за албуми на Великобритания. Първото видео на групата за сингъла и планетарния мегахит "Wonderful Life", автобиографичен за членовете на групата, е записано в черно и бяло само за 20 паунда, които по-късно са дадени на танцьора във видеото като възнаграждение. Една година и 2 милиона гледания по-късно, включително безброй интервюта за много от водещите световни медии, членовете на групата записват нов видеоклип към "Stay " на Ибиса. Видеото е било нещото, за което момчетата винаги са си мечтали, и много скоро чуква над 30 милиона гледания! Този сингъл  е и фаворитът на Кайли Миноуг, която също участва в албума в парчето "Devotion". Поредицата от успехи продължава и след представяне на втория им албум Exile, от който са парчетата: "Miracle", "Blind", "Somebody to Die for" и много други.

НИНА КРАВИЦ – ЦВЕТЕТО В ДВОРА НА EXIT

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *