МАЛКО КОТЕ

Писмо до неродената ми дъщеря

0 коментара Сподели:

Скъпа дъще (ако се случиш),

Понеже баща ти е малко муден от гледна точка на емиграцията от страната, в която се е родил, и явно предпочита да се подиграва, да хейти, а понякога и да се нервира на всеобхватната глупост около него, искам да знаеш, че ако въобще се родиш, е твърде възможно да се родиш в България. Прости ми за това. Понеже нашата България е нелинейно променяща се система, тук всичко може да се очаква, освен нещата да се оправят.

Наистина, докато ти се родиш, нещо може и да се подобри, ама колкото и да се подобри, при румънците ще се подобри повече и ние фактически пак ще бъдем европейският ректум.

Добре, онова, което дори не трябва да ти споменавам, понеже си фиктивен субект от непроизведени сперматозоиди и неоплодени яйцеклетки, е, че от мен имаш абсолютна свобода на избор в живота си. Може да се откажеш от училище още в гимназията, да запишеш докторантура в Кеймбридж, да караш багер, можеш да обираш банки или да станеш религиозна фанатичка, можеш да основеш нацистко движение, да започнеш трета световна война и да избиеш 90% от човечеството, всичко е ОК. Може даже да не си слагаш колана докато караш, да отвориш публичен дом или да водиш stand up comedy. Ако искаш дори и профил в Туитър си направи, все ще те обичам и подкрепям.

Понеже всички опции са отворени, лесно може да се случи животът ти да не е от хубавите и пред теб да има избори, от които на пръв поглед нито един да не си струва.

Да кажем, че си бедна, но виждаш, че си красива, и решиш да се възползваш от това. Можеш да бъдеш промоу­търка на цигари, а може да бъдеш и malko kote.

Е, това е моят съвет към теб – избери първото. Промоутърките на цигари са досадни, оскъдно облечени, заобиколени винаги от пияни идиоти, които се мислят за забавни и едва ли се интересуват, какво точно им се промотира и какви игри им се показват на таблета. И все пак избери това. Не продавай себе си за самолетен билет и 5-минутна слава. Недей да бъдеш всеки ден по медиите и никой да не знае причината за твоето съществуване.  Не знам как ще изглеждат malkite koteta след 20 години, но мога да ти кажа как изглеждат сега. Тях никой не ги обича, всеки иска само да ги мине. Една е показала гърдите си, после друга е показала гърдите си, после трета, после 12-а се сетила да покаже задник в профил, 16-а отговорила със задник анфас, 23-а си направила фотосесия от 350 снимки на „най-милото“… А „бедните“ ни медии, коя от коя по-жълта, едва чакат да произведат от това СКАНДАЛ!, НЕЧУВАНО! ШОК! БОМБА! и други възклицания, присъщи на хигиенистка от ромски произход. Медии, които се огъват като китайски чехли в името на евтин рейтинг и възхваляват хора, бедни на мозъчни клетки, превръщайки ги в модел за подражание.


 
Но всичко омръзва и става досадно. Задник като задник, вагина като вагина и какво от това – има 3 и половина милиарда женски полови органи по света.

Мalkite koteta станаха прекалено много и правят една и съща грешка – разбират неправилно парите.

Разбират ги като статусен символ, като пиене на бейлис на чужда сметка в петък и събота, като летене със самолет до Белград и като надпревара за завистта на себеподобните, продали се за водка с кола и Fa дезодорант. Любовта и без това не е нещо доказано, докато банковата сметка е. Обаче, както казват водопроводчиците: „Всичко тече, всичко се сменя“, затова и всичко е краткосрочно и ще изчезне като унгарското аматьорско порно. Утре ще има друго malko kote или gotina kuchka и пак ще пристъпим към давене в блатото, от което ще се родят нови гротески, още по-безмозъчни и още по-дръзки продукти на социалния колапс. Какво ще има след това, никой не знае.

Аз само това те съветвам, дъще – недей да бъдеш нечий неграмотно написан домашен любимец.

ОЩЕ ЗА МАЛКИТЕ КОТЕТА ВИЖ ТУК

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *