ПЪРВАТА РАКЕТА НА GO GUIDE С НОВ ТРИУМФ В САНТА МАРИНА

Нашата Йоана скри топките на конкуренцията

0 коментара Сподели:

Тук в редакцията не сме много спортни натури, затова дори спорадичното тичане в парка на малцина от нас се брои за истинско постижение. Само преди дни обаче, нашата колежка Йоана Андреева показа несломим дух и завидни тенис умения, спечелвайки купа от  второто издание на медийния тенис турнир "Санта Марина Къп", който се проведе във ваканционното селище "Санта Марина" в Созопол. Тя и проф. Георги Карасимеонов с финес отстраниха конкурентите си и станаха крайните победители при смесените двойки и повод за истинска гордост на целия ни екип.

Всяка година ТЦ “Санта Марина“ е домакин на тенис турнири от различен ранг – регионални, национални и международни от веригата ITF, като само през 2016 година, в календара на комплекса са вписани 13 любителски и професионални събития, приветстващи играчи от цял свят.

Ваканционното селище вече се налага като един от тенис центровете в България, а осемте тенис корта с гледка към морето приютиха и финалните мачове на международния турнир по тенис за мъже "Санта Марина Къп".

Турнирът е признат от международната федерация по тенис ITF и е валиден за световната ранглиста. За съжаление, нашето момче Александър Лазов не успя да се пребори за първото място и Давид Перес Санс му измъкна победата под носа.

Ако и на теб ти се иска да смениш обстановката, да поиграеш тенис на качествени кортове, дори и никога да не си хващал ракета през живота си, Санта Марина е място, на което ще можеш да разгърнеш потенциала си при добро желание. В случай че липсва подобно заложи на мини футбол на съвременна настилка от синтетична трева или на пълен релакс в СПА центъра и около пул баровете на басейните. В никой от случаите няма да останеш разочарован!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *