DESIGN BOOKERY ВЕЧЕ И В СОФИЯ

Да се видим на по "книга" в парка

0 коментара Сподели:

Вместо да се чудиш в кой бар да седнеш на по бира след работа, ти предлагаме по-добра алтернатива – да се отбиеш до Design Bookery. Пътуващата библиотека за съвременен дизайн отвори врати и в София в непосредствена близост до Националната художествена академия.

Както и в Пловдив, тук могат да бъдат разгледани повече от 100 книги и списания в различни категории дизайн от водещи издателства като Gestalten, Laurence King, United Editions и Victionary.

Те са селектирани от компетентните в тази област имена като Костадин Кокаланов, Борил Караиванов, Студио комплект, Светослава Илиева и много други. За да не разваляме изненадата, ще издадем само част от книгите, които можеш да намериш в Design Bookery: “Making Futures”, “100 New Fashion Designers”, “STICKERBOMB”, “The Modern Magazine: Visual Journalism in the Digital Era” и куп още интересни заглавия.

На цялото това изобилие от книги можеш да се насладиш, като се усамотиш на тераската над самата библиотека или поседнеш на меките фотьойли пред нея.

Design Bookery ще гостува в София до 25 юни и можеш да я посетиш всеки ден между 10:00 и 22:00 часа.

Приятно четене!

ВИЖ ОЩЕ ИСТИНАТА ЗА СЛУЧАЯ "ЖОЕЛ ДИКЕР"

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *