10 INSTAGRAM профила за SNEAKERHEAD маниаци

Ако си луд фен на тема кецове, то тази селекция е точно за теб

0 коментара Сподели:

Има два вида хора – такива, които просто носят обувките си и такива, които ги снимат във всеки етап от житейския им път. Преди години тези снимки се споделяха във форуми като NikeTalk или Sole Collector, докато през 2010 Instagram не се превърна в гореща точка за маниаците на кецове и мястото, където да ги покажат пред  всички.

Дори и в момента някой някъде по света е купил поредния чифт Yeezy или NMD, снима се с него и качва добре-изглеждащият му нисък профил в Instagram акаунта си. Това го правят както обикновени хора, сред които има и едно доста зарибено българско братле, така и рап звезди като Chris Brown и DJ Khaled. Най-интересното е, че когато имаш супер готина колекция и много последователи, има голяма вероятност и ти да се превърнеш в мега известен. Но няма какво да ти обясняваме повече, ако знаеш каква е разликата между Yeezy и Air Yeezy и без проблем разпознаваш Air Jordan V , то тази селекция от Instagram профили е точно за теб.

@_Mayor_

Неговата колекция се оценява на 750 000 $ и може би е една от най-големите в света. Събира кецове мякъде от 30 години, а най-скъпата му придобивка е моделът Undefeated X Air Jordan IV за 2500 $.

@ronniefieg 

Ronnie Fieg е дизайнер на дрехи и обувки и собственик на бутика KITH в Ню Йорк. Освен че има огромна колекция от кецове, той може да се похвали и с колаборации между неговия бранд KITH и някои от най-големите марки като Asics, Adidas, Timberland и други.

@uglymely

Френската блогърка Amel Mainich, по-известна като Ugly Mely, е едно от малкото момичета, успели да пробият мъжката доминация в sneaker културата. Вероятността да видиш първо нея с някои от последните модели женски кецове е доста голяма. Зад гърба си тя вече има колаборация с Reebok и книгата Sneakers.

@srdjannn

Той е основател на австралийския онлайн магазин Highs and Lows, а в профила му освен богатата колекция от кецове ще видиш и снимки на любимата му порода кучета френски булдог.

@marcjoshveloso

Филипинският sneakerhead и член на Team Streetwear Philippines е привърженик на семплите кадри и в Instagram профила му фокусът е основно върху кецовете с някои леки акценти.

@emileftimov

Той е българското присъствие в селекцията ни. Емил е от Шумен, но в момента учи в Англия, което му позволява без проблем да си “гепи” някои от най-яките модели на Adidas, Nike и Supreme.

@runnerwally

Ако искаш първи да видиш най-новите кецки, просто чекни профила на блогъра Runner Wally. Той е винаги в крак с последните трендове и не пропуска възможността да сподели снимка на новия си Asics с всички останали.

@juicegee

Jessica Gavigan е другият представител на нежния пол. Много често компании като Puma ползват нейните услуги, за да им помогне в пускането на нови модели. Тя също стои и зад онлайн магазина Small Feet Big Kicks, който предлага малки размери на най-новите модели кецове за жени.

@dylan_ratner

Ако се чудиш къде можеш да видиш най-редките модели на Air Jordan, просто влез в профила на Dylan Ratner. В колекцията му присъстват Air Jordan 1 от 1985, Air Jordan III, Air Jordan V и куп други.

@archwood

Jon Hundreds е любител на старите класики Nike и Jordan, а за колекцията му се говори, че надвишава 2000 чифта. Виж повече на thehundreds.com.

А ТИ ИСКАШ ЛИ ДА БЪДЕШ КАТО ХЛАПЕТО МИЛИОНЕР

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *