РЕЖЕМ ЛЕНТАТА НА СВЕТОВНАТА NMD ВЪЛНА

Началото на adidas Originals локацията и продължението на новото разбиране за оригиналност

0 коментара Сподели:

Снощи „кварталът“ събра на едно място онова, което се случва по света и у нас. Една вечер обедини две премиери – на първия за България магазин аdidas Originals, както и на новия легендарен модел маратонки NMD.

Neighbourhood е дизайн-концепция, която далеч не се изчерпва с модния си потенциал, а гони социалното вплитане на стилове в градския забързан начин на живот.

Ставаш част от квартала в момента, в който изпитваш онзи непреодолим прилив на енергия, който те прекарва през всички измерения на града. За целта ти трябва нещо, което да отива на динамиката ти – NMD маратонката – лайфстайл талисманът на всеки градски номад.

Спортните щрихи вече далеч не се противопоставят на стилния аутфут, а точно обратното. Отговорни за тази модна симбиоза, която завладя улиците по цял свят, са аdidas Originals, а ние сме щастливи, че вече любимият ни извор на вдъхновение си има точен адрес в Mall of Sofia.

Добър повод да се леят коктейли и да се слуша хубава музика, който събра именити български артисти, блогъри, музиканти и журналисти за наздраве… или няколко.  Моментите запечата специалната фото инсталация, която принтираше снимките за секунди, а останалото… за него тепърва ще четем и ще пишем.

Защото историята на градския номад се пише ежедневно – с ретроспекция, без страх от експерименти и най-вече с много оригиналност.

Виж още за обувката, която всички чакаме.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *