METROPOLIS presents Rødhad в 5 любими трака

На дневно парти в офиса ни пускат Стивън, Ясен Петров, Смърф и Зиги

0 коментара Сподели:

Много неща са зад гърба на METROPOLIS и много още имат да им се случат, но истината е, че момчетата, които съставляват това парти крю, са истински културни деятели, които през последните 2 десетилетия са главният виновник за най-добрите партита в околието и за това да има електронна сцена у нас изобщо. Затова всички ние заедно с тях честваме това важно събитие, на което те чукват крехките 20 и празнуват цяла година с концепцията METROPOLIS 20. Празничната серия продължава с поредното издание, чиито почетни гости са берлинските техно шамани Rødhad и Milton Bradley. Партитата от началото на тази важна година са номерирани с поредност V1.0 и нагоре, а това е V4.0. (На първите три слушахме Sam Paganini, Alan Fitzpatrick, Ben Klock, KiNK, Julian Jeweil, Monika Kruse и Sasha Carassi и едно V2.01 отклонение на Cacao Beach с Markantonio и Lerio Corrado – бел.ред.)

И въпреки че е четвъртото поред голямо парти от серията METROPOLIS 20, това всъщност ще бъде второто парти под заглавието Sonic Voyager. Една малко по-различна линия от събития, която иска да покаже музиката в най-чистия й вид, без излишна помпозност, лъскавина, светлини, прожектори, ефекти и всичко, което може да разсее вниманието ти от нея. Затова и хората, които застават зад пулта на тези събития, както първото парти вече показа, трябва да са достатъчно респектиращи и титанично добри, за да могат да отведат присъстващите на истинско музикално пътешествие, което въздейства и вълнува на други нива.

И понеже е на път да ни се случи точно това, за което ти разказахме по-горе, а безпощадната музика на Rødhad ни застига, решихме да привикаме на музикална ставка членовете на METROPOLIS. Правим лека физзарядка, докато в офиса ни пускат Стивън, Ясен Петров, Смърф и Зиги…

Smurf

Меланхолично, дълбоко… техно.

 

Steven

Песен, преведена на езика на Dystopian – лейбъла на Rødhad.

Rødhad и Dystopian in full power!

Jassen Petrov

Един от редките случаи, в които ремиксът ми харесва повече от оригинала…

Ziggy

Едно от ЕР-тата, които винаги съм свързвал с Rødhåd и Dystopian. Трудно е да избера кое от трите парчета ми е най-любимо, но може би към това не мога да остана никога безразличен!

Какво друго слушаме тези дни

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *