Сграда, в която мечтаем да бъдем

Ако се чудиш къде е най-доброто място за работа в града – то само виж какво сме ти подготвили.

0 коментара Сподели:

Няма да крием, че обичаме дизайна и интериорните решения, които са направени с мисъл и с усет за всеки детайл. Когато говорим за работно място пък, сме крайно взискателни към максималния комфорт, пространство, вдъхновяващи решения, които да подтикват собствената ни креативност и разбира се – топ локация, която да обединява всичко това.

Е, за наша радост имаме възможност да видим всичките си желания събрани на практика в новата сграда на The Stars Group – GOLDLINE.

Архитектурното бижу се намира на бул. „Цариградско шосе“ 56А (на ъгъла с бул. „Йерусалим“, срещу The Mall) и съчетава онези важни елементи, които всяка компания мечтае да предложи на своите служители. Вдъхновена от устойчивото развитие, GOLDLINE е завършена симбиоза между модерната корпоративна среда с грижа както за природата, така и за комфорта на всеки свой служител. За изпълнение на амбициозната задача по изграждане на мястото са включени компании – световни лидери на пазара, като Schüco Façade Systems, Saint-Gobain Glass elements, Otis Elevator Company и Toshiba VRF HVAC system.

Фасадата с оригинален огледален облик и златни елементи е дело на главната компания изпълнител MARKAN, а красивият интериорен дизайн е изпълнен от Cache Atelier. Огромният LED екран на сградата, подходящ за презентации и реклами, завършва цялостното усещане за модерност и ни подтиква да се разходим във вътрешността на това „умно“ пространство.

В сърцето си мястото е проектирано с максимална мисъл за комфорта на цялото голямо семейство на The Stars Group.

Многото естествена светлина, усещането за простор, системите за свеж въздух и перфектен температурен комфорт, плюс панорамната гледка към столицата и множеството зони за срещи и релаксация, превръщат GOLDLINE в мечтаната от нас работна среда. Естествено няма да пропуснем да ти споменем и огромната тераса на последния етаж, която ни стана веднага любима и която осигурява максимално бягство от стерилната офис среда.

Освен нея, в цялата офис сграда можеш да се радваш на две тераси на всеки етаж, които освен зеленина и максимална възможност за релакс ти осигуряват и супер социални контакти с другите щастливи хора, които работят тук. Освен за комфорта The Stars Group се грижат и за абсолютната сигурност в GOLDLINE, както и за максималната дискретност и спокойствие при работа.

Перфектната саунд система и звукоизолираните пространства, плюс интериорните решения, съобразени с личния ти лайфстайл и оптималното използване на отделните работни спотове, ще ти позволят да работиш с пълния си потенциал в среда, която спомага собственото ти развитие.

Отличена със специален сертификат, сградата „работи“ на пълни зелени обороти,

с грижа както за електроенергията със слънчеви панели, така и за водните си ресурси посредством филтриране на дъждовна вода и максимално „умно“ използване на целия си капацитет, така че тя на практика да е с 0% процента вреден принос.

Добавяме още, че тази сграда е специално предназначена за Support отдела им, както и за този наречен Fraud, Risk & Payments. В същото време компанията запазва офиса си в Полиграфия, като там работят всички други роли, като например дигитални маркетинг специалисти, дизайнери, програмисти. Новото им пространство им позволява по-мащабно разрастване през 2019 г. и по-голям комфорт за всички нови служители. По-хубаво от това не знаем какво може да има, освен да ти напомним, че ако и ти искаш да работиш на такова мечтано място, може с оправдан ентусиазъм да се присъединиш към голямото семейство на The Stars Group, кандидатствайки тук.

Ние ще те очакваме в новата ни любима сграда, като можеш да ни откриеш или в някоя от прекрасните им зелени зони, или в стаята за игри, или на любимата ни панорамна гледка!

Перфектното работно място в симбиоза с модерния град, природата и личните ти професионални нужди е вече факт.

Ако искаш да се насладиш на още прекрасни офис пространства – мястото е тук.

Как да си направиш домашен офис пък можеш да прочетеш тук.

А за всичко останало те очаквам в инстаграм профила ни.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *