Искаш ли нов Samsung Galaxy S7 Edge? Избери най-добрите джаджи на 2016

Отличи най-достойните, грабни един от тях

0 коментара Сподели:

Какво прави един технологичен продукт успешен? Простичко – изборът на потребителите. Сега е време да направиш своя, за да определиш най-добрите джаджи на 2016 година, а в замяна една от тях може да стане твоя  – смартфон Samsung Galaxy S7 edge и камерата за виртуална реалност Gear 360. Всичко това става на ea2016.hicomm.bg/epa. А сега детайлите.

И тази година колегите журналисти от HiComm влизат в разгорещени спорове един с друг по повод процесора на кой компютър е по-добър или коя е най-добрата смартфон камера на пазара в момента, но експертната оценка се ограничава само до това да те насочат към качествените технологии.

Вероятно няма човек, който да не е защитавал продуктите, които ползва, в спорове срещу любимите на приятел от конкурентна марка.

Най-накрая имаш шанс да отличиш истински заслужилите според теб и да имаш железен аргумент занапред.

Просто влез тук и дай своя глас за продуктите, които заслужават да оглавят категорията.Регистрирай се и вече имаш възможност да спечелиш Samsung Gear S7 edge и Gear 360.

Регистриралите се участват и в томболи за седмични награди. Какви са те? За отговора ще трябва да следиш кампанията. Гласуването продължава до 02.12.2016 година – подходящо за един подранил коледен подарък.

HiEnd Entertainment Product Awards се осъществява с любезното съдействие на Банка ДСК и технологичните гиганти Samsung.

Другата ожесточена борба е за най-доброто съдържание. Виж какви награди те очакват и как можеш да ги спечелиш.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *