В София през уикенда: 26 – 28 април

Не всеки ден е Великден, но този уикенд е

0 коментара Сподели:

Следващите редове са за всички ентусиасти, които ще си останат в София през празничния уикенд. Докато всички хапват козунаци и се чукат с яйца при родата напред-назад из България, в София си организираме парти програма, която да ти завърти главата с музика и приятни емоции. Къде да откриеш всички другари, с които да споделите празниците, чети тук.

MALIBU CLUB VOL.10
Петък, 22 часа, TELL ME

It's Malibu time… like always. Ако парти настроението беше дрескод, то това със сигурност щеше да включва петъчния – 70s FUNK / 80s DISCO. Петъчната треска ни тресе цял живот, затова няма да пропуснем Малибу едишъна в TELL ME. Ела да споделим вайба заедно.

TEXN PRESENTS ADHS BAND [AT] LIVE
Събота, 14 часа, The Laboratory Sofia

Технооо, нямаме какво друго да ти кажем, освен да си освободиш празничния следобед за един особен празник за истински ценители на жанра. В лабораторията ще направим топла връзка с Виена с приятелите от ADHS, които ще ни завъртят в експериментална музикална вихрушка, от която, предупреждаваме те, няма измъкване. 

ВЕЛИКДЕНСКИ МУЗИКАЛЕН МАРАТОН – 25/04-28/04/2019, БАР ПЕТЪК
От петък до понеделник, 22 часа, бар "ПЕТЪК"

Приятелите от бар "ПЕТЪК" знаят как се прави и стане ли дума за почивни дни, това значи само едно – музикален маратон от четвъртък до неделя. Обещават, че са ни замесили грандиозно пиршество, в което ще участват всички любими заподозрени – Xonic & Rud Fellah, DoLittle, Emil Prize, SAVA с много музика и безпаметни моменти. 

SCANDALBOYS CONCERT
Петък, 19 часа, Mixtape 5

Ако си в настроение за нещо по-различно, гмурни се в ъндърграунда с момчетата от Scandalboys, които ще резонират в познатия Mixtape 5 този петък. Ще ни брифират звученето на новия си албум WAVES N' VIBRATIONS.

FUNKY HOOKS! W/ OTO
Петък, 22 часа, Switch

По принцип винаги е време за Суич, тук не се смущават от звученето на думата "делник", но пък дойде ли празник, положението става наистина сериозно. Ако искаш да го удариш на купон и да се "счупиш" от танци, да удариш няколко лежерни шота и да разкършиш настроението сред познати и нови физиономии, не се колебай, ами джойнвай фънкарията в бара. Зад пулта ще е Орлин Василев, OTO, така че нямаме съмнения, че ритъмът ще ни влезе под кожата.

Магията на Meadows in the Mountains слиза в града

Стани EXIT-янин, спечели два билета за музикалния космос

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *