Стани EXIT-янин, спечели 2 билета за музикалния космос

Отваряме ти широко вратите към още един фестивал

0 коментара Сподели:

Отваряме ти широко вратите към още един фестивал. И то не кой да е, а култовият EXIT, който от години е нещо специално в to do листа на нашето лято. Сгушен в грандиозната австро-унгарска крепост Петроварадин в Нови Сад, фестивалът предлага истинско музикално пътешествие из жанрове и артисти от целия свят. В тазгодишния списък четем имената на The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Skepta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Desiigner, Lost Frequencies, IAMDDB, Sofi Tukker, Tom Walker, Maceo Plex, Charlotte De Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Jeff Mills, Amelie Lens, Dax J, Phil Anselmo & The Illegals, Tarja Turunen, 65daysofstatic, The Selecter, Peter & The Test Tube Babies, Whitechapel, Atheist Rap, Arcturus, Total Chaos и много други, които съвсем скоро ще бъдат обявени.

Като добри приятели, които обичат да прекарват с теб времето си, искаме да те вземем на дансинга на EXIT. Затова решихме да подарим на един от вас 2 билета за култовия фестивал.

Няма да те измъчваме със сложни условия, а съвсем съвсем във фестивалния дух, който ни е обзел, те каним да харесаш статията, да си избереш половинка, с която да споделиш времето между 4 и 7 юли и да ни я напишеш в коментарите под статията (тук или във фейсбук). Времето, което ти даваме е от днес (23 април) до 30 април, когато ще обявим двойката късметлии. Стискаме палци това да си точно ти! 

Ако все пак смяташ, че късметът не е на твоя страна, билетите за EXIT са достъпни на exitfest.org и www.bilet.bg, а за тези, които желаят да ги съчетаят и с настаняване и местен трансфер, има и пакети, стартиращи на цени от € 135. Стандартното настаняване е фестивалният лагер, разположен на градския плаж, а хотели могат да се резервират чрез официалната туристическа агенция на EXIT на exittrip.org или на partytravel.bilet.bg.

 

Освен за фестивали, сезонът сега е тъкмо за лов на диви джанки.

Докато се настройваш на концертна вълна – 5 най-странни места, на които са свирили групи.

Ежедневното вдъхновение за хубав живот е в Инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *