Остави следа след себе си

Петият пореден благотворителен търг на сдружение „Кауза“ ще се проведе в литературен клуб „Перото”

0 коментара Сподели:

Велислава Каймаканова-Ножарова

Благотворителната кампания „Да оставим следи IV ” на сдружение „Кауза” и тази година ще се опита да направи света едно по-добро място. Тазгодишната цел на организаторите е да да събере средства за закупуване на първата в България педиатрична линейка с транспортен кувьоз.

„У нас няма нито една линейка, която да е специализирана за транспорт на новородени бебета и малки деца, казва фотографката Велислава Каймаканова-Ножарова, която иницира кампанията. – Не зная дали си давате сметка колко страшно може да бъде за едно малко същество и за семейството му да го придвижват до друго населено място, за да получи адекватни спешни грижи. За нас би било истински дар, ако усилията на екипа ни успеят да облекчат поне едно семейство и направят притесненията и страховете дори с идея по-малки. Вярвам, че всяко дете заслужава да получи най-доброто!“

През втората година на кампанията пред обектива на топ фотографката Каймаканова застават популярни лица, които искат да подкрепят начинанието.

Част от тях са: Лили Иванова, Васил Петров, Симона Пейчева, Васил Михайлов, дует Ритон, Виктория Терзийска, Елена Петрова, Милен Цветков, Марта Вачкова, Диана Любенова, Астор, Стефан Шарлопов, Димо Алексиев, Захари Карабашлиев, Слава Рачева и Педя човек лакът брада и много други. Осем от тези впечатляващи фотографии ще може да видите на специална изложба в Park Center Sofia (на бул. Арсеналски 2). Отпечатаните на канава в размер 120 на 70 см. изображения ще бъдат разположени на етаж  1 в търговския център, със свободен достъп за всички посетители на мола до 7 декември.

Всички фотографии ще бъдат продадени на петия пореден благотворителен търг на сдружение „Кауза“, който ще се проведе в литературен клуб „Перото” на 14 декември.

Остави следа след себе си, иначе всичко ще бъде наред, ама друг път.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *