Love is in the air

Някои по-малко известни авиокомпании, които летят до България

0 коментара Сподели:

Tъй като обичаме да пътешестваме по света и това ни е хоби искаме да споделим някои авиокомпании, които остават малко или повече неизвестни на голяма част от хората в България. За да избереш най-подходящите полети за едно пътешествие, трябва да знаеш и провериш всички възможни варианти. Направили сме ти една селекция, която да те улесни в такива ситуации.

Авиокомпании.

Aegean airlines и Olympic airlines са с евтини полети до Атина, а от там и до много гръцки острови. Следи им промоциите.

Air Serbia с директни полети до Белград, но са партньори с Etihad и съответно понякога има добри цени за междуконтинентални маршрути.

Austrian Airlines една от двете компании с директни полети до Виена от София. Ако имаш път натам, или другаде в Европа, провери цените.

Alitalia предлагат чудесни цени до Рим и Милано с чекиран багаж, понякога по-изгодни от нискотарифните. Имат и добри междуконтинентални полети, а често и големи намаления.

Easy Jet третата най-популярна от нискотарифните компании в Европа има директни полети до Лондон. Най-хубавото е, че лятото започват и полети от Варна до Берлин и Лондон.

Dniproavia е евтина компания с директни полети София-Киев откъдето е удобно за връзка с Литва, Латвия и Естония.

Mistral Airе нискотарифна авиокомпания с полети през топлото полугодие до Бари, Катания, Наполи и Палермо.

Fly Dubai имат директни полети до Дубай и много ниски цени на билети до Азия и Африка. За дълги маршрути имате и безплатен чекиран багаж, въпреки че се водят лоукост.

Jet2.com английска нискотарифна авиокомпания с добри цени и директни полети до Манчестър.

LOT e единствена с директни полети до Варшава.

Bulgaria air единствена с директни полети до Лисабон. Има и добри варианти за дестинации, до които не летят нискотарифни, но са популярни, като Москва, Прага, Виена.

TAROM е румънска авиокомпания и е единствена с директни полети от София до Букурещ.

Transavia е нискотарифна компания, започваща полети София-Амстердам на 10 май.

Thomas cook airlines нискотарифна английска започнала полети до Лондон Гетуик от скоро, на доста добри цени.

Small Planet е ваканционна компания. Има летни полети, които свързват някои полски градове с прекрасни морски дестинации. Между тях са и Варна и Бургас. Прекрасен вариант да посетите Полша на ниски цени, от някои от двата града.

Ryanair въпреки другите авиокомпании си остава една от двете водещи нискотарифни. С полети до 21дестинации в 9 държави, от София и Пловдив и може би най-ниски цени до много от тях.

Wizzair с най-много полети от нискотарифните авиокомпании от България. Започват полети между София и Варна на 26 март, а предлагат и по-екзотични дестинации, като Кутаиси(Грузия) или пък Дубай!

ЗАМИНАВАЙ СПЕШНО ЗА БАНКОК!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *