Какво да не изпускаш от парти маратона на Jameson

Целият март е празник за ирландското уиски по повод денят на Свети Патрик. Виж къде какво се случва…

0 коментара Сподели:

За добро или за лошо нашите приятели от Jameson Irish Whiskey ни държат в течение с техните парти инициативи, които винаги са безкрайно неустоими. Март придобива смисъл, защото те очакват няколко страшно интересни случки, на които трябва да присъстваш!

Добре познатото ти уиски празнува официално на 17 март се празнува – деня на Св. Патрик, който отбелязва пристигането на християнството в родината на Jameson Ирландия. Денят е един от най-очакваните в цял свят и официално се превръща в ден, посветен приятелството, всеобщото веселие и непримиримия човешки дух.

Ето защо ще празнуваме и в дните около самия празник! Ето какво подбрахме като задължително за теб:

НАЙ-ДОБЪР БАРМАН: ФИНАЛ
15 март, Клуб Терминал 1, 14 часа

Готиното започва още от обяд, когато ще се проведе финалът на състезанието за най-добър барман на JamesonIrish Whiskey.Не се и съмнявай, че ще е страхотно зрелище.

„БЕЗ СТРАХ“ С АЛЕКСАНДЪР САНО И „НЕМА К‘ВО“
15 март Sofia Live Club, 20.30 часа

Талантливите комици от  „Нема к`во” ще представят едно шоу, в което хуморът няма граници. Калин, Венсан и Жорони посветиха програмата си на мотото на Jameson – Sine Metu, в превод „Без страх“ – символ на непримиримия дух на марката. Нашите приятели от „Нема к`во” са подготвили провокативна стендъп комедия и безпощадна сценична илюзия. Техен специален гост и приятел на бранда ще бъде не кой да е, а актьорът Александър Сано, който ще бъде подложен на едно НЕчовешко интервю в стил ROAST.

РУШИ ВИДЕНЛИЕВ КОНЦЕРТ
16 март, Клуб Терминал 1 от 22:00 часа

Легендата на българската поп музика става част от празненството и вече сме категорични, че няма как да забравиш Свети Патрик маратона на Jameson.  Звездата, чиито текстове сме сигурни, че знаеш наизуст, ще взриви Терминал 1 и ще те накара да танцуваш в ритъма на сърцето му до сутринта.

ДЕЙВ РАУНТРИЙ ОТ BLUR
17 март, Клуб Терминал 1, 22:00 часа

И ако вече имаш нужда от почивка, то ще трябва да почакаш до уикенда, защото петъкът ще бъде повече от щур! София ще бъде разтърсена от барабанистa на легендарната рок банда BLUR Дейв Раунтрий, който ще прави магии и зад грамофоните. Музиката на британеца е вдъхновена от незабравимите парчета на BLUR, в магнетичен микс от електронен саунд и брит поп инструментали.

Няколко човека обаче наистина за завиждане, защото по покана на Jameson Irish Whiskey ще се озоват там, където празникът се е зародил, а именно в Дъблин. Актьорът Ненчо Балабанов, водещата на влога за кино култура АндреаВлъчкова и радио журналистът Симеон Колев ще посетят дестилерията на алкохолния бранд и ще имат три дни на разположение да разберат повече за историята и тънкостите на занаята. С тях са и трима късметлии, победители в играта на Jameson – Be original, в която благодарение на своя весел кадър ще изживеят магията на един от най-грандиозните световни празници. Нямаме търпение да разказват!

А на теб не ти остава нищо друго освен да си поръчаш един голям Jameson и да го споделиш с приятели на някое от препоръчаните събития. Или на всички!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *