Градска градина за напреднали

Пролет под покрива на Сердика Център

0 коментара Сподели:

Марияна Петрова

Понеже и ти сигурно си бил в странство последните дни, днес имаме информация за това, какво и къде си пропуснал, докато те е нямало. Като например за пролетната градина под покрива на Сердика Център, която разцъфна в петък и успя да грабне интереса ни с 6-метровата инсталация от живи цветя, стъпила върху килим от горски мъх.

Няколкоетажната композиция, на границата на модернизъм и абстракционизъм, е най-голямата градина на закрито, която приветства пролетта в столицата.

На обширна територия на ниво -1 всеки, който се разходи в Сердика Център, между 14 април и 5 май, може да се наслади на флоралната композиция и да я запечата за спомен в един кадър. Като тук идеята е да вкараш зелената абстракция в най-готиното селфи или снимка, да запазиш доброто настроение и да я пратиш ТУК, за да те видят всички. Като, за да си още по-мотивиран, от Сердика център подаряват ваучери за шопинг на трима от вас, които са изпълнили задачката (до 5 май).

Така имаш съвсем реален шанс, ако "целунеш жабата" например, да си сред тримата, които ще спечелят вълнуващ пролетен шопинг в Сердика Център на стойност 100, 200 или 300 лева.

Та мисълта ни е, че ако все още не си започнал почистването на гардероба, моментът е сега, има кой да се погрижи за това, какво ще обличаш оттук нататък!

Още нещо за хората, които друга работа си нямат!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *