Никой не го може като тях – Джордж Клуни и Брад Пит за корицата на GQ!

Новата септемврийска корица на GQ официално взриви вселената и навлажни хиляди очи, защото на нея виждаме две икони, които с годините стават само по, по и най

0 коментара Сподели:

Да! Точно за това мечтаехме в средата на жаркия август – красота, която да ни разнежи до предела на възможното, и стил, който никога не остарява.

Американското списание за мъже, фокусирано върху стил, мода и култура за мъже GQ, ни подари точно това със септемврийската си корица, на която греят лицата на две холивудски и вечни икони – Брад Пит и Джордж Клуни. Гледаме кадрите, усмихваме се до уши и си казваме – не е възможно тези мъже да са на 60 години?!

Корицата е истински разкош, а видеото към нея – наслада за всички сетива.

Кадрите с Клуни и Пит са заснети от норвежкия фотограф Солве Сундсбьо в спиращото дъха Château Miraval в Южна Франция – място, което отдавна се свързва с лукс и творчество. Имението, известно в миналото като собственост на Пит и Анджелина Джоли, служи като идеален фон за този разказ, съчетавайки елегантност с усещане за интимност, докато актьорите обсъждат творческите си пътешествия. Имението е купено от Брад през 2011 г., а по-късно и Клуни купува свое имение в същата част на Франция, буквално на „девет минути с кола“ от това на приятеля си. Сюрреалистично е нещото, което върви с тези момчета“, пише Зак Барон от GQ. В интервюто за изданието, което в цялост може да прочетеш тук, двамата говорят за дългогодишното си приятелство, прочутата си кариера, общите преживявания и неразрушимата връзка между тях, създадена през годините.

„Съвместната ни работа ни позволи да споделим надеждите, страховете и дори грешките си по пътя към общите ни цели“, споделя Клуни.

„Никой друг не би ме разбрал така, както Джордж ме разбира. Нужен е само един поглед, в което има известна утеха. Знам, че той ми пази гърба. Ако Джордж не беше част от живота ми, не знам дали щях да постигна определени неща, защото хора като него те вдъхновяват да продължиш напред“, пък казва Пит.

Няма повече какво да добавим, освен да те оставим да се насладиш на това видео и разговора с тези двама определено разкошни мъже! Браво, GQ!

За още от същото – виж Новата реклама на Chanel – мед и класа по ръба на устните

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *