Четири rooftop бара в София, които ще те впечатлят с вкус и залези

Панорами, хоризонти и небеса – виж локациите, които избираме за летни вечери близо до звездите

0 коментара Сподели:
Четири rooftop барове в София, които ще те впечатлят с вкус и залези

Знаеш колко красива е София отвисоко! Блести, сияе и мълчи, сякаш знае, че имаме нужда само да я погледаме.

След работа, просто с приятелка, на романтична среща – да се насладиш на залези и гледки, докато отпиваш любими коктейли, е несравнимо удоволствие. Искаме цяло лято тази магия да бъде част от дните ни, затова ти представяме летните rooftop барове в столицата, които ще те впечатлят с атмосферата и менюто си. Покриви, тераси, панорами – усети духа на града, избери твоето питие, покани любимия човек и остави мислите и времето зад гърба си. Вечерта ще бъде дълга, наслади ѝ се!

Barter Community Hub

Летни rooftop барове в София

Ако има нещо, което обичаме да правим през летните дни и нощи в града, то определено е да обитаваме панорамни тераси,

на които блажено да отпиваме от чаша кафе или следработен коктейл, наблюдавайки залеза. Barter Community Hub е тъкмо такова местенце, което освен разкошна тераса предлага в палитрата си кафе-бар, парти зона, богата библиотека, бордови игри, както и специализирани стаи за срещи и уъркшопи, които да наемеш почасово или целодневно. Подходящо е за слънчеви бани, златни залези, бърз обяд, коктейл и всякакви интересни събития.

бул. „Черни връх“ 47, БЦ „Витоша, Покрив“
087 638 2824

Тhe RoofTop BPS

Летни rooftop барове в София

Представяме ти едно напълно автентично италианско изживяване, високо над оживените улици на Младост. Тhe RoofTop BPS, разположен върху Паркинг сградата в Бизнес Парк София, е скрито 3000 кв.м. бижу, което предлага не само зашеметяващи гледки, но и пътешествие из вкусовете на Италия.

Начело на предложенията на The RoofTop BPS е истински италиански маестро – Carlo Di Principe, който чрез вкус ще те пренесе право в родината си.

Наслади се на автентична италианска пица и занаятчийска бира, истинско италианско джелато и изключително тирамису. От четвъртък до неделя, в часовия диапазон от 17 до 22 часа може да се насладиш на музика на живо, DJ сетове, а селекцията от коктейли единствено засилва лятната атмосфера. Покривът е подходящ и за семейства, благодарение на специално проектираната детска площадка и множеството игри на разположение за малки и големи. The RoofTop BPS е перфектното лятно бягство!

Младост 4, Бизнес парк София, Паркинг сграда
02 489 9081

The Sphere

Летни rooftop барове в София

В промеждутъка от летни месеци едно от сигурните убежища за добро прекарване определено са rooftop местенцата в града. Хващай се здраво! Политаме високо, за да те пренесем в The Sphere – бара в небесата, достоен да сътвори най-живописните ти градски спомени това лято.

Мястото е толкова специално, защото може да се похвали с най-високите 360-градусови открити тераси в България,

от които се разкрива фантастична гледка над града. Освен DJ партита всяка вечер тук те очакват и не по-малко впечатляващи премиум класически и авторски коктейли, които да допълнят спиращите дъха гледки и розово-златни небеса. Не пропускай да се отбиеш час по-скоро – барът работи ексклузивно само за лятото, в дните четвъртък, петък и събота. Едно е сигурно – тук те очакват неповторими летни нощи, придружени от танци, добро настроение и истински добри питиета.

Grand Hotel Millennium, бул. „Витоша“ 89В
088 325 3600

The Scene Rooftop Bar & Terrace

Летни rooftop барове в София

Гледка над София, златни залези и фантастични коктейли…

The Scene е коктейл бар за пълноценни мигове на наслада. На терасата на The Scene погледът може да долови всички живописни краски на залеза точно както и жадните за вкусни коктейли погледи долавят пурпурните нюанси на следващата чаша с апетитни глътки, забъркана от майсторите зад бара. The Scene има и ново меню с храна и коктейли, което ще завърти сетивата ти в приказната омая на добрия вкус и всичките съпътстващи го страсти.

Както изглежда, така е и в действителност – абсолютно впечатляващ!

пл. „Васил Левски“, Hyatt Regency Sofia
088 255 0805

Hey DJ през юли: Artbat, Adam Dirk’heim, Halley Zalassi и още

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *