10 тенденции в банските и плажните визии, които съблазняват лято 2024

Водата, басейнът и морето те очакват – даваме ти модата в бански за юни, юли и август

0 коментара Сподели:
10 тенденции в банските и плажните визии, които оформят лято 2024

От плажни партита до безкрайни часове край басейна –

следващите месеци ще предизвикат теб и гардероба ти. От тропическа ваканция до къмпинг бягство – модата няма граници и обича енергията да си личи по тялото.

Бъди уверена и се гмурни в творческата си същност, експериментирай, предизвиквай фурор и комплименти – 

твоята индивидуалност е на почит. Прибери сезона в багажа, вземи всичко, което крещи „юни, юли и август“, и газ към любимото синьо. Преди това направи една справка с нас – показваме ти десет тенденции в банските и плажните визии, които правят вълните на лято 2024.

Не обичаме презрамки

Изненада! Голи рамене, дълга шия и бански, които не обичат презрамки.

Този стил доминира през лято 2023 като ежедневна визия – видяхме рокли, нагледахме се на топове, а сега, една година по-късно, го прибираме в плажната си чанта. И не забравяй – на изискаността в изчистената визия ѝ ходят пръстени.

Да, цял 

Сламена шапка? Тук! Джапанки? Тук! Цял бански? Какво?!

Да, това е задължителна придобивка, която можеш да избереш с различни дизайни и деколтета. През лято 2024 удобството, но и елегантността на вечната класика стават привлекателни. Запомни от нас – всеки стил има смел модел!

Плетен модел

Отърви се от найлона и открий нова находка от бранд или дизайнер, които предлагат разнообразие от модели с плетени бански. Тази визия може да се възприеме като невинна или флиртаджийска – и в двата случая моделът е романтичен, нежен, различен и ужасно си отива с плитки.  

Ярък, смел и червен

Тази година червеното взема короната като най-горещия нюанс на плажа,

така че не се страхувай и го облечи със същия цвят червило, маникюр и педикюр. Примамлив, смел и дързък – избери фаталния цвят в ярките му нюанси.

Абстрактни щампи 

Ако си шумна парти личност – честито, лято 2024 иска палитра от цветове и принтове.

Дори и да се различаваш от описанието – експериментирай със стила и покажи своята индивидуалност. Избери цветове, които обичаш, но не подценявай комбинацията им – трябва да съдържат абстрактни щампи, геометрични фигури, флорални мотиви, експлозия от цветове. Представи си, че носиш картина върху тялото си. 

Минимализъм от 90-те

Явно не съществува мода, която да остарява – банските на супермоделите от 90-те се завръщат, но с модерен привкус! Минимализмът е новата тенденция, която отново ни кара да се влюбим в горнищата с банели, долнищата с висока талия и целите бански тип Baywatch. Съчетай ги с елегантни сандали!

Противоположностите се привличат

Instagram е пълен с така наречения color blocking стил в банските. Това определено е най-популярната визия, затова бързаме да ти обясним как да я постигнеш, използвайки контраст. Терминът означава комбинация от два ярки цвята, които обаче са противоположни един на друг на цветното колело. Смелостта да облечеш такъв тип бански е гаранция, че ще бъдеш забелязана на плажа.

Бохо ни е

За обличането в бохо стил няма по-подходящ сезон от лятото – настроението е безгрижно, музиката е хаус! Но освен на трансформацията на гардероба заложи на такива елементи и когато подготвяш плажната чанта. Облечи бански с артистичен десен и кройки, нека бъде пъстър, но с пастелни цветове. Бижутата са задължителни – гривни с миди, шапка с пера или дълго кимоно – няма как да сбъркаш и с тях.

Кокетен стил

Как ли ще изглеждат банските костюми, вдъхновени от кокетните момичета? Точно както и звучат – сладко, но секси. Панделки, дантели и други детайли допринасят за невинна, но подчертаваща женствеността визия. Завърши я със сламена шапка или чанта, получава се 10/10!

Тигър, зебра и леопард

Вече 6 месеца гледаме зоологическа градина в центъра на София и си признаваме, че истински ни харесва да се връща тенденция, която е била отричана. Бандани, дънки и рокли – виждали сме тигри, зебри и леопарди в различни „моменти“ от гардероба на градските момичетата, затова не се и учудваме, че и на пясъка ще събират погледи.

Намигваме ти, че този стил много се харесва със златни елементи!

Саундтракът на лятото: Най-горещите музикални фестивали през 2024

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *