Пет причини да не пропускаш FASHION RECREATION – изложбата, която празнува силата на женския дух

Подсказваме ти какво да очакваш на 18.04 в ONE Gallery и те каним на едно много специално изживяване

0 коментара Сподели:
Пет причини да не пропускаш FASHION RECREATION

Април е тук в цялата си прелест и ние няма как да не го почетем със събитие, което обещаваме да те остави без дъх. Както знаеш, за нас е важно да празнуваме силата на женския дух и всички онези момичета вдъхновителки, които са оставили следа в световната история.

Ето защо съвсем официално продължаваме серията ни от beauty и fashion събития,

която започна през 2023 г. с изложбата „Стихийните отпечатъци“. В нея ти показахме 10 жени и тяхната душевност, темперамент и емоционалност, отразена в 10 портрета, снимани от Фелия Барух. Сега е време да продължим традицията и да те поканим на FASHION RECREATION! В този проект с помощта на магьосниците на стила – стилист Антония Йорданова, грим – Слав Анастасов, и коса – Георги Петков, преобразяваме 11 любими дами в 11 знакови вдъхновителки от световната история. Прекрасните Алекс Раева, Койна Русева, Прея, Ани Пападополу, Деси Стоянова, Ирра, Милена Ерменкова-Торосян, Ирмена Чичикова, Вики Димитрова, Неда Новачкова и Вики Дончева ще се въплътят в образите на иконични жени, за да застанат пред обектива нa Костадин Кръстев – Коко, а ти да видиш резултатите във вдъхновяваща изложба. Очакваме те на 18.04 от 19:00 ч. в ONE Gallery, за да се насладим заедно на знаковите портрети на това преобразяване и да си подарим изживяване в стил Go Guide, но преди това – виж петте причини защо този ивент просто не е за изпускане.

Локацията

ONE Gallery на ул. „Дякон Игнатий“ 1 е мястото, на което избрахме да те посрещнем, защото пространството им е абсолютно вдъхновяващо. То е едно от най-обширните в столицата и до момента там са излагани творби и проекти на едни от най-любопитните, утвърдени и съвременни артисти.

Светлината, която предлага, е страхотна, а портретите с превъплъщения на нашите главни героини в проекта ще изглеждат страхотно именно там.

Съветваме те да запомниш тази локация и да следиш страниците им в социалните мрежи, защото сме сигурни, че в бъдеще ще ни предложат още интересни и напълно задължителни събития, на които всички влюбени в изкуството ще се насладим максимално.

Дамите, чиито превъплъщения ще видиш

Какъв по-добър повод да се срещнеш и да се запознаеш на живо с прекрасните ни героини – Алекс Раева, Койна Русева, Прея, Ани Пападополу, Деси Стоянова, Ирра, Милена Ерменкова-Торосян, Ирмена Чичикова, Вики Димитрова, Неда Новачкова и Вики Дончева. Момичета, които избрахме заради безспорния им професионализъм, прекрасния им талант и красивите им проекти, които с радост следим.

Всяка от тях се е доказала в своята сфера и ни радва както с постиженията си, така и с изкуството, което създава.

Независимо дали на музикалната и театрална сцена, във филмовата индустрия, на модния подиум или пред малкия екран. Абсолютно любопитно е как тези дами ще се превъплътят в жените вдъхновителки от световната история, които сме им избрали, така че не пропускай да видиш портретите и преобразяванията им на живо. Обещаваме, че ще е изключително интересно!

Магьосниците на стила

Освен дамите, които ще преобразим, не по-малки по важност са истинските професионалисти, благодарение на които магията ще се случи. Работата на Антония Йорданова, Слав Анастасов и Георги Петков е без аналог у нас и

именно те са отговорни за имиджа и красивите визии на редица популярни личности, множество телевизионни формати, модни фотосесии,

корици на списания и какво ли още не. Не пропускаме и ненадминатия Костадин Кръстев – Коко, чиито портрети на нашите героини и техните преобразявания очакваме да са както винаги спиращи дъха.

Музика, вино и коктейли

Нито едно Go Guide събитие не може да мине без музика и страхотни напитки, забъркани от истински професионалисти.

И този път зад бара сме подбрали най-добрите от най-добрите,

а във вечерта на изложбата разкошът в чаша за теб ще е благодарение на Beefeater и Beefeater Pink. Освен това на място ще те очаква и подбрано вино от Domaine Boyar. Очакваме чашите да са пълни, настроението да е пенливо, а всичко останало да е изкуство без край, на което те каним да се насладиш без угризения. Естествено, към изживяването добавяме и музиката, без която не може, като във вечерта на изложбата тя ще е от Сократ Сократов с музикален диджей сет на живо.

Beauty кът и още

Освен че ще се насладиш на портрети, изкуство, музика и страхотни напитки, не си мисли, че ще те оставим да скучаеш и без активности на място.

Приготвили сме ти специален beauty кът, в който коафьорите на Kérastase ще превърнат косата ти в истинско произведение на изкуството с лек стайлинг.

Събитието се осъществява с подкрепата на нашите страхотни партньори от Samsung, Domaine Boyar, Bioderma и Kérastase, които също са ти подготвили изненади във вечерта на изложбата. След ивента ще може да се насладиш на портретите в Sofia Ring Mall до края на април.

За още от същото – виж Go Guide представя FASHION RECREATION – изложбата, която празнува силата на женския дух

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *