Стихийните отпечатъци на 10 вдъхновяващи жени

Първата ни изложба премина под знака на успеха. Разказваме в емоции и снимки

0 коментара Сподели:

„Една жена може да каже повече с една въздишка, отколкото един мъж може да изрее с много думи.“,

казва Арнолд Холтан. Тя е муза, дама, нежен полъх или ураганен вятър. Тя е стихия. А ние нарекохме изложбата, на която те приветствахме миналата седмица „Стихийни отпечатъци“, за да отдадем почит на мощта и силата, която всяка жена притежава, за да променя света около себе си. Представихме ти

10 жени и тяхната душевност, темперамент и емоционалност. 10 портрета. 10 червила. 

Жената може да моделира всички фрагменти от живота по свой образ и подобие и фотографиите, дело на Фелия Барух, които окачихме на високите стени на VIvacom Art Hall Oborishte 5 ни показаха това много ясно, макар и чрез една метафора. „Стихийни отпечатъци“ бе изложба, в която един много познат и типичен предмет претърпява деформация, за да изобрази именно тази метафора. Както червилото променя формата си, моделирано от устните, така и онези аспекти от живота, с които жената реши да се захване, биват „белязани“ от нейния отпечатък.

В „Стихийни отпечатъци“ взеха участие 10 дами, които са пример, вдъхновение и отражение на думата „стихия“.

Благодарим от сърце на Симона Дянкова, Мария Силвестър, Антония Йорданова, Сидония Радева, Мария Каракушева, Десислава Павлова, Весела Бабинова, Марта Петкова, Олга Минева и Глория Петкова. Благодарим, че откликнахте с въодушевление на идеята ни и че оставяте своя отпечатък върху света около нас всеки ден.

Тези дами ти представихме в компанията на техните червила. Артефактите на красотата, които те притежават, които носят неподправения им почерк и оставят видими и невидими житейски следи редом до страхотните им успехи и грандиозни постижения.

Освен да разгледаме изложбата, имахме възможността да запечатаме отпечатък и от собственото си настроение,

като влязохме в Черната кутия на Фелия Барух. Проектът се завърна специално за „Стихийни отпечатъци“ с #withGalaxyS23 Ultra, който майсторката на портретите насочи към нас за миг звезден прах. #withGalaxyS23 Ultra бяха заснети и всички червила в изложбата.

Зад пулта пък застана една от дамите, чийто портрет и отпечатъци върху червило ще видиш окачен на стените в галерията – Глория Петкова. Тя влиза с гръм и трясък, токчетата ѝ отекват по мрамора, и е твърдо решена да запали пламъчето в теб. Замята коса, а след дългите ѝ пръсти остава диря, показваща ти, че под фасадата си съжителстват в пълна хармония няколко алтер егота. Глория присъства. Тя винаги е тук и сега, като буря от емоции и това е нейната истинска суперсила.

Бъдете стихии! А ако по някаква причина сте изпуснали събитието, или просто искате да разгледате още няколко пъти снимките от изложбата, качени са във Facebook страницата ни, както и още кадри от събитието. И, мили дами, не забравяйте. Вие сте успешни, вдъхновяващи, цветни, различни, стилни, неподражаеми и създаващи. Вие движите света и това е напълно достатъчно за всичко останало.

Не забравяйте да празнувате себе си всеки ден. 

Събитието нямаше как да сбъднем без подкрепата на Domaine BoyarMaxxiumJTI и Laboratorios Babe и разбира се, нашите партньори от Kilian Paris. Великолепният козметичен бранд предостави забележителните червени нюанси, които украсиха устните на тези жени.

За още от същото – виж Жените, които променят света

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *