Go Guide представя FASHION RECREATION – изложбата, която празнува силата на женския дух

Празнуваме вечните музи и силата на женския дух с вдъхновяваща изложба в края на април - виж какво сме ти подготвили

0 коментара Сподели:
FASHION RECREATION

Жената! Тази муза, това вечно вдъхновение, тази сила, скрита зад крехки пръсти, високи скули, коси водопади,

устни – произведения на изкуството. Жената е вулкан, непримиримост, облечена в кадифена ръкавица, перла в океана на историята, червена нишка в палитрата на изкуството и главна буква във всяка поетична книга. Ние от Go Guide адмирираме всичко, което тези съвършени създания са, и затова не пропускаме да подчертаем тяхната уникалност с много специален ивент. Както си спомняш, миналата година по същото време организирахме нашата изложба „Стихийните отпечатъци“, която ти показа 10 жени и тяхната душевност, темперамент и емоционалност, отразена в 10 портрета с 10 червила. Фотографиите бяха дело на Фелия Барух и украсиха стените на Vivacom Art Hall Oborishte 5 през март 2023 г.

Сега не пропускаме да спазим традицията на beauty и fashion ивентите ни, които правим през пролетта в чест на дамите, и те каним на FASHION RECREATION!

FASHION RECREATION

„I’m proud of the woman I am today because I went through one hell of a time becoming her.“

Точно на 18 април от 19:00 часа в One gallery ще видиш изумителните портрети на прекрасните Алекс Раева, Койна Русева, Прея, Ани Пападополу, Деси Стоянова, Ирра, Милена Ерменкова-Торосян, Ирмена Чичикова, Вики Димитрова, Неда Новачкова и Вики Дончева, които ще се въплътят в образите на иконични жени като Одри Хепбърн, Марлене Дитрих, Фрида Кало, Ава Гарднър, Ета Джеймс, Шер и др. Това ще се случи благодарение на едни от най-добрите професионалисти в света на модата и красотата у нас. Магията зад кадър ще сътворят: стилист – Антония Йорданова, грим – Слав Анастасов, коса – Георги Петков. Те ще преобразят нашите музи, за да може да застанат пред обектива на ненадминатия Костадин Кръстев – Коко, а ти да видиш резултатите във вдъхновяваща изложба.

Така чрез нашите героини от изложбата и техните портрети ще отдадем почит към големите жени на историята, които пленяват милиони и до днес.

FASHION RECREATION

Всяка дама ще е преобразена с подходящите дрехи, аксесоари, грим и коса, избрани от топ модния стилист Антония Йорданова и гримьора на звездите Слав Анастасов. Косите на нашите момичета пък ще бъдат оформени от Георги Петков със страхотните продукти на Kérastase. Очарованието на пролетта и красивата женственост на нашите главни героини ще честваме

на място с диджей/музика на живо, коктейли, вино от Domaine Boyar и селектирани напитки.

Тази изложба – празник на женската сила, енергия и непреходност във времето – ще ни накара да си припомним, че в крехките тела на всички дами се крие онази магия, която кара жените от древни времена чак до днес да покоряват, побеждават и да оставят следа. Такава, която си заслужава гледането и определено предизвиква обичането. Следа-пламък!

Точно като всички главни героини, чиито портрети ще видиш на 18 април от 19:00 часа в One gallery.

Събитието се осъществява с подкрепата на нашите страхотни партньори от Samsung, Domaine Boyar, Bioderma и Kérastase, а след ивента ще може да се насладиш на изложбата в Sofia Ring Mall до края на април. Подсказваме ти още, че благодарение на Kérastase на изложбата ще те очакват коафьори, които на място ще превърнат косата ти в истинско произведение на изкуството, така че се възползвай от впечатляващите им умения и им се довери за лек стайлинг в нашия специален beauty кът.

Нямаме търпение, защото жените от миналото до днес са истинско и вечно вдъхновение. FASHION RECREATION предстои!

Ивентът те очаква тук, а ние те чакаме на място!

FASHION RECREATION

Всяка жена е вдъхновяваща и по правило – вечна!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *