Време е за уъркшоп с Мартин Граховски – ето как да заснемем своето приключение

Xiaomi България и Red Bull България обединяват сили - разказваме ти за вълнуващо събитие с професионалист в запечатването на перфектни кадри

0 коментара Сподели:
уъркшоп с Мартин Граховски

Обичаме да те изненадваме със събития, които носят стойност и забавление!

Затова с нетърпение ти съобщаваме, че нашите приятели от Xiaomi България и Red Bull България обединяват идеи и сили, като организират събитие по случай предизвикателството Red Bull Can You Make It? 2024. Тяхната колаборация идва точно навреме за една вълнуваща сряда, 20 март,

която да прекараме заедно на уъркшоп в компанията на Мартин Граховски.

Чакаме те в Work Better след работа, за да направим часовете след 19:00 запомнящи се. Дотогава виж в подробности какво точно те очаква и всъщност можеш ли да го направиш?!

Ако си изпуснал да се запознаеш с Red Bull Can You Make It? 2024, то трябва да знаеш, че това е инициатива, която

формира отбори от цял ​​свят и им дава седмица, за да пътуват из Европа с единствена валута – кенове Red Bull.

Да, забавлението е гарантирано, но насладата от това да научиш повече за чужда държава през приключение с необикновенна валута е това, което прави проектът още по-ценен.

И преди да си си стегнал багажа, връщаме мислите ти в София,

където след броени часове режисьорът Мартин Граховски ще ни събере за един вълнуващ уъркшоп. Той знае много добре как да се доверява на екстремния дух и да му поднася нови и нови предизвикателства, все пак зад гърба си има над 25 държави по целия свят, в които е снимал.

уъркшоп с Мартин Граховски

Сблъсквайки ни с разкази за различни култури, неговият опит ще ни помогне да намерим отговора как да заснемем своето приключение. Очаквай енергична среща, полезни съвети за следващото си пътуване и

ноу-хау какви техники да използваш, за да запечаташ страхотни кадри от своето приключение.

Това ще се случи още по-приятно с присъствието на единственото устройсто, което участниците в Red Bull Can You Make It? 2024 имат правото да използват – Redmi Note 13 Pro+ 5G.

За финал аплодираме партньорството между Xiaomi България и Red Bull България, което ни дава възможност да предизвикваме себе си. А ако и ти си екстремна душа – включи се в Red Bull Can You Make It? 2024, като навиеш двама приятели да създадете 60-секунден клип, в който да мотивирате участието си.

Побързай, имаш време до 31-ви март да кандидатстваш тук!

Събития за седмицата: 18-24 март

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *