Local: Chef Джун Йошида

Показваме ти трите му любими предмета, с които ежедневието му минава в ритъм

0 коментара Сподели:
Local: Chef Джун Йошида

Не знаем дали си гледал това видео или това, но със сигурност знаеш, че отдавна си имаме любимци на кулинарната сцена.

По правило те са железни професионалисти, създатели на перфектен вкус,

експериментатори, визионери и най-важното – хора, които го живеят вдъхновяващо този живот. Ето защо точно днес ти представяме него. Добре познатият ни магьосник на вкуса Chef Джун Йошида е човек – синоним на думата фюжън.

Той е отворил кулинарните си сетива между Изтока и Запада, между традицията и експеримента, между новото и добре познатото си „наше“ с щипка азиатски привкус.

Ето какво ни разказа Джун за предметите, които съпътстват неговия ден,

с огромното уточнение, че не е вещоман и рядко материалните неща успяват да заемат място в сърцето му.

Ножът

Относно ножа – абсолютен символ на професията ми е, готвя с него ежедневно.

Конкретно този е купуван от Виетнам, правен е от ресор на кола и е супер удобен.

Имам и по-скъпи японски ножове, но с този ми е чудесно за ежедневна работа.

Слушалките

Слушалките са с мен всеки ден, просто истината е, че не мога без музика. От малък слушам постоянно, преди пусках музика, с това се занимавах, а сега, преди да започна да готвя, отново слушам любими банди.

Музиката ми е в ежедневието 24/7 заедно със слънчевите очила.

Винаги съм с тях, дори да е леко мрачно, и винаги са Ray Ban. Имам фетиш към тази марка и към конкретни два модела, които често сменям.

Книгата

За книгата – започнах да чета на четири годинки и оттогава не съм спирал. Чета, когато пътувам и в свободното си време също, и смятам, че е изключително важно да избираме интересни заглавия и да се обогатяваме всеки ден.

За още от същото – виж Джун Йошида разголва душа пред Рут Колева в Go Naked

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града от близо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *