Джун Йошида разголва душа пред Рут Колева в Go Naked

Готвачът легенда разкри неподозирани страни от характера и миналото си

0 коментара Сподели:

Най-новото превъплъщение на Рут Колева е GO NAKED – едно токшоу от нов тип, където в неформална среда, комфортно и уютно, облечени само по домашен халат, специално селектирани събеседници разголват душите си. За това помага и самата Рут, досега позната ни единствено като певица със световен успех и водещ инфлуенсър с ценителски поглед към живота. В новото си амплоа на водеща Рут успява да предразположи даже най-свенливите звезди да разкажат дори най-интимните си тайни. Въпреки високото ниво на откровеност при разговорите съвсем съзнателно шоуто страни от всичко жълто. Това е разговор между колеги, професионалисти, по модела на онези американски и британски предавания, които всички толкова обичаме.

Затова и първи гост е култовата фигура Джун Йошида –

готвач, завършил кулинарна академия в Ню Йорк, работил за Норман ван Ейкън и минал с добро през култовите Brasserie и Cru, преди да остави завинаги следа в кулинарна София с „Щастливото прасе“. В GO NAKED освен вижданията си за кулинарното изкуство по света и у нас той разказва за вдъхновенията си в кухнята – от първия концерт, на който го е завела баба му, през най-срамния период в прическата му, до истината за Антъни Бурдейн. Научаваме и как са му викали в казармата.

Това е мисията на GO NAKED

– да покажем популярни личности, интересни и стойностни лица в светлина, различна и отвъд имиджа, с който са познати в публичното пространство.

Както Рут Колева влиза в ролята на водещ и по този начин показва непопулярна своя страна, така портретът, съставен за гостите чрез интервюто, ще ги покаже в друга, по-непозната тяхна светлина. Макар и да се движи в рамките на класическото токшоу (един гост, една водеща, едно студио), GO NAKED разчупва формата с чалиндж, който е кулминацията във финала на всеки един епизод. Изненадата тук е специална, измислена така, че да провокира именно Джун.

GO NAKED можете да гледате в няколко различни формата, всеки оптимизиран за конкретна социална платформа – имаме видео версия с оптимална дължина за Facebook и YouTube, кратки откъси на най-интересните моменти в Instagram и TikTok, както и пълна версия на разговора във вид на подкаст. В най-скоро време очаквайте следващия епизод на GO NAKED, като предстоящи гости в сезон 1 са някои от най-големите имена в поп, рок и рап музиката, а също и едно спортно величие.

Целият февруарски брой те очаква тук 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града от близо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *