От светлата страна на нещата с Джун и Рене

0 коментара Сподели:

Запознавали сме те с невероятно колоритната персона Джун Йошида – в светлина, която показва истинската му същност и вътрешния му свят. Той е готвач, но далеч не се изчерпва с това поприще. Създава изкуство в кулинарен аспект, но не само – друго известно негово амплоа е това на диджей. Като Happy DiscoPigg пък не спира да пуска диско и фънки истории от диджейския пулт.

Рене е вдъхновяваща с това, че кулинарното приключение в живота ѝ започва като хоби. Поканена е да води рубрика за „Бакхус“, гостувала е в редица от любимите ни заведения, включително и „Щастливото прасе“ . Отношението ѝ към готвенето си личи от далеч.

Джун и Рене са двойка и професионално, и в живота, и то каква!

Еклектиката им отива – спокойствието, което излъчват, докато готвят, е заразяващо. Синхронизират полезното, приятното и пълното с душа. Забъркват ни магия. Можеш да го видиш във видеото:

Блогът им FunKooks e едно от интернет пространствата, които карат сърцето и небцето ни да се отправят на фюжън пътешествие из традиционни и модерни вкусове, кулинарни закачки и експерименти. Композицията, която ни сервират, насища всички рецептори – слушаме разкази с мелодия, които ни носят от Япония до брега на морето с коктейли с новия Johnnie Blonde. Ей така, защото хубавите разговори искат хубави питиета. Във високи чаши с лед, моля!

Виж още: 13 неща, които да не правиш в Австралия

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *