Седем дни, за да прекосиш Европа – Red Bull те кани на грандиозно приключение

Red Bull Can You Make It се завръща, а ето защо издание 2024 е по-вълнуващо от всякога

0 коментара Сподели:

Обожаваме предизвикателства, а когато някой ги превърне в състезание, и то мащабно, ние определено сме първи в отбора.

Ето защо супер много се вдъхновихме, когато разбрахме, че Red Bull с радост обявява завръщането на едно от най-вълнуващите си събития – Red Bull Can You Make It. Това уникално предизвикателство кани отбори от по 3-ма човека на възраст между 18 и 24 години от цял свят да изпробват уменията, креативността и духа си в едно невиждано досега пътешествие.

Те ще имат 7 дни да прекосят Европа, като използват само Red Bull като разменна монета.

Red Bull Can You Make It отправя предизвикателство и празнува приключенския дух на младежите, като насърчава работата в екип, креативността и изобретателността. От създаването си досега стотици ученици от цял свят са приели предизвикателството, създавайки незабравими спомени и истории, които остават за цял живот.

Предизвикателството

Red Bull Can You Make It е необикновено състезание, в което 200 избрани отбора от по трима човека ще имат на разположение седем дни, за да пътуват из цяла Европа, използвайки само Red Bull като разменна монета. Без пари в брой, без лични телефони и без лични превозни средства. Само техният ум, енергия и стратегия,

съчетани със щедростта на непознати и силата на социалните медии, за да се ориентират, разменят и изпълняват различни предизвикателства.

Маршрутът

Тази година приключението обхваща няколко европейски града, започвайки от Будапеща, Амстердам, Милано, Барселона или Копенхаген и завършвайки с грандиозен финал в Берлин. По пътя си отборите ще се изправят пред различни контролни пунктове, където ще поемат предизвикателства, ще споделят опита си и ще печелят точки, които могат да ги приближат до победата.

Наградата

Залогът е голям, а наградите – още по-големи. Печелившият отбор ще спечели ексклузивно, уникално преживяване, подсигурено от Red Bull, което ще отбележи тяхната изобретателност, решителност и приключенски дух.

Допълнителни подробности за голямата награда ще бъдат разкрити съвсем скоро.

Как да се включиш

Red Bull кани всички приключенци между 18 и 24 години да сформират отбори от по трима души и да кандидатстват за място в това незабравимо приключение. Кандидатурите са вече отворени и приключват на 31 март. Отборите ще бъдат избрани въз основа на креативността, ентусиазма и представянето на причините, поради които трябва да бъдат избрани да участват в това несравнимо предизвикателство.

Проследи пътуването, подкрепяй любимите си отбори и преживей приключението чрез техните актуализации на живо и репортажи на уебсайта и каналите на Red Bull Can You Make It.

За повече информация относно това как да кандидатстваш, да участваш или просто да се присъединиш към вълнението –

виж всичко, което ти е нужно тук, а ние нямаме търпение надпреварата да започне. Успех на всички приключенци и не забравяйте – Red Bull наистина дава крила.

За още готини хора от отбора на Red Bull – виж Кои са любимите места на Весо Овчаров в София и над нея?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *