Събития за седмицата: 18-24 декември

Предколедни парти гости

0 коментара Сподели:
Събития за седмицата: 18-24 декември

В последната седмица, преди София да стане тиха, спокойна и семейна, ти представяме местата, на които изкуството и музиката ще царуват.

Разнообрази работното ежедневие с отбивка до платната на Свилен Стефанов, а съботата прекарай на релси. Тогава тръгва празничният влак „Родопи“, който ще отведе пътниците до вълнуващи зимни пейзажи, така че те съветваме да не изпускаш възможността да си подариш истински добро преживяване.

И преди уютът на дома да ни заключи в празнична атмосфера,

ще отпразнуваме тази Коледа с музиката на столичните клубове. Хайде, вземаме те с нас!

Свилен Стефанов | Изложба в ONE Gallery
до 19 декември, ONE Gallery

Започни седмицата с изкуство!

До вторник ще имаш възможността да се насладиш на изложбата на Свилен Стефанов в галерия ONE. Там те очакват живописни платна, правени през последните две години, които са подкрепени от серия от дванадесет рисунки, която също за пръв път се появява в изложбено пространство. Артистът използва подход, формално живописен, но минал през разбирането, че съвременното изкуство е преди всичко начин на мислене, което го мотивира да постави текст в изображението. Заслужава си!

Коледно вълшебство по теснолинейката
23 декември, Септември – Добринище

коледно вълшебство по теснолинейката

Излизаме за малко от София, за да усетим коледния дух, и се качваме на приказния влак „Родопи“.

Приготви се за пътуване през вълшебни 125 километра до Добринище и обратно. Влакът е зареден с храна, напитки и изненади, така че сподели приключението със семейство и близки. Намигваме ти, че това е и супер идея за подарък!

XMass Underground
23 декември, КУПЕ

Препоръчваме ти да разнообразиш коледната почивка с парти, особено когато на хоризонта излиза събитие с участието на Metropolis. Срещаме се в КУПЕ, които са разделили музиката в няколко зали, а лайнъпа са подкрепили със страхотни имена. Само виж кои са главните герои: JESSICA IS, MISS LIDIYA, RADICLE, SHADE, DJ STEVEN, TEO, ZIGGY, ANGEL (UK), JASSEN PETROV, KIRIL, PERO, PETAR, BOROZANOV, DSL, HEXZEN, NUBIA, SEBASTIAN, VELLA!

ФАЗА х DOM | Stolen XMAS
23 декември, DOM

Продължаваме в коледна парти тематика и ти даваме още една идея за уикенда с компания.

Впусни се в ъндърграунд музикално пътешествие в берлински стил с двама международни гости и силна местна подкрепа. Открадни Коледа и я посвети на горещата енергия с взрив от техно ритъм.

SAMA’ ABDULHADI at EXE
23 декември, EXE

Наясно сме, че правим избора ти за парти предколедна вечер още по-труден, но имай едно наум, че и в EXE ще бъде звездно.

Зад пулта застава Sama’ Abdulhadi, един от най-вълнуващите DJ-и в света. Знаеш ли, че именно тя  е първият DJ и продуцент от палестински произход, а сетът, който прави за Boiler Room, има над 12 милиона гледания, което го прави едно от най-гледаните видеа на платформата. Участията ѝ обикновено са на едни от най-големите сцени по света, затова не я изпускай в София.

Ето ги и най-добрите български хижи за 2023 г. – показваме ти нашия топ пет

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *