EXE превзема Киноцентър „Ню Бояна“ за Нова година

Очакват те седем сцени, фестивална улица, новогодишно посрещане и още куп изненади

0 коментара Сподели:
EXE

2024 чука на вратата, готов ли си да я изтанцуваш?

Плановете за 31 декември обикновено тръгват от лятото, но ако ти си бил на стоп досега, не е късно да намериш билети и топло посрещане. Декември е щедър и един гранде ивент те очаква в града.

Ръцете горе за бранда, който знае какво иска публиката и празнува деветия си рожден ден с епичен фестивал на Нова година в NU BOYANA FILM STUDIOS. Разбира се, че става въпрос за EXE и събитието, което събира София на седем сцени, обхващащи най-разпознаваемите концепции на клуба. Музикалната селекция хваща всеки вкус, така че от теб зависи да заложиш на WИNAMP XXL, RAP CAVIAR, SAT – black flag, red flag, yellow flag, SEGA – pink flag, ORIGIN – green flag, в които ще се пускат широка гама 2000-та, трап, хип хоп и електронни тракове. 

И това е само за начало – надолу ти разказваме какво ти дават билетът, как да стигнеш до мястото, къде да хапнеш и какво да очакваш.

Новогодишното парти на EXE ще бъде истинско шоу!

Като започнеш от избора на сцени, 6/7 ще бъдат на закрито, останалата посреща всички фенове на преживяванията под звездите. Все пак имай предвид, че когато часовникът удари 00:00, Нова година ще те чака именно на открито, за да взриви небето със заря. Преди кулминацията и след нея, между наздравиците и танците ще се срещнеш с над 30 артисти. EXE са се погрижили да видиш едни от най-вълнуващите имена в момента – V:RGO, EMIL TRF и FYRE, които са подготвили специално шоу с ексклузивен сет в RAP CAVIAR.

Музиката е от резидентите на RAP CAVIAR – moneystaxs, VERTU, MILLA, MÀRTIST, DJ FED.

А ето и какво да очакваш от останалите зали:

RED ROOM ще има брутални визуализации и обещава да бъде горещо от музиката на ENRICO SANGIULIANO, KAS:ST, MARC DEPULSE, PAVEL PETROV, PEPPOU, YTRID. В съседната BLACK ROOM пък те очакват тъмна материя и брилятни сетове от REINIER ZONNEVELD LIVE, SAM PAGANINI, METODI HRISTOV, BALTHAZAR & JACKROCK, VITA.

Ако си се запътил към ORIGIN, то се приготви за екзотика и палми, а точно пред теб PAPA BAGDAT, ENZO SIFFREDI, JAFFAR, RED CIRCLE ще управляват звукови пейзажи.

В специалният WИNAMP XXL ще бъде облачно, но спокойно – там ще си в сигурните ръце на KITCH, COZTOF, 3310, P.A., DJ TONUS, които ще ти подарят най-розовото от началото на века. На последната закрита сцена – SEGA’, ще се качат магнетичните SIM0NE, X-COAST, VORICK, KAMO, чийто ритъм ще те накара да се намериш.

EXE

Освен парти елемента на събитието ще имаш достъп и до голяма фестивална улица с различен тип активности –

ледена пързалка, различни игри и най-голямата баница с късмети в България, от която може да спечелиш награди. Ако се изгубиш, търси бюро информация или се утеши в мърч корнера.

За финал те ориентираме, че има няколко вида билети,

но всеки важи от 8 вечерта до 7 сутринта и няма нужда да се притесняваш нито как ще стигнеш, нито за прибирането, защото ще има организиран безплатен транспорт до центъра на София.

А ако ти се посреща Нова година от Космоса – Приготви се за вселенско изпращане на 2023 – COSMOTEQUE New Year те очаква 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *