Приготви се за вселенско изпращане на 2023 – COSMOTEQUE New Year те очаква

Welcome on board! Опознай вселената с разнообразие от тематично преобразени пространства, артисти, диджеи и звезден декор

0 коментара Сподели:

31.12.2023 – 01.01.2024 @ „Чистилището“.

След безброй неочаквани събития на Земята, Go Guide те изстрелва отвъд предела на нашата планета! Организираме поредното необикновено парти, което ще те отведе на едно незабравимо космическо пътешествие. Настъпването на новата година символизира създаването на една нова вселена, ново начало, което ще се роди във взрив от емоции и забавления. 

Вратите на нашата COSMOTEQUE-а отварят точно в 20:00 ч. на 31-ви декември и няма да затворят поне до 06:00 на 1-ви януари.

Площадката за изстрелване се намира на адрес „Индустриална“ 7, позната още по-добре като „Чистилището“. Билетите – в epaygo.bg.

17+ артисти, 5 DJ сцени, open air сцена & more

Гравитацията е мираж, всичко познато вече е далеч под нас, всичко, за което си чувал, отдавна няма значение. Ти летиш към своето ново измерение, онова, за което още дълго ще се говори, онова, което дори не си си представял, че може да преживееш.

Познаваш ни с интересните ивенти на родна територия, познаваш ни с разнообразните Go Guide маршрути, познаваш ни с паметната „Нова година в Ню Йорк“ в киноцентър „Бояна“. Е, време е да забравиш всичко, което познаваш, защото предстои нещо голямо! Нещо, което не си изпитвал досега в земна парти орбита.

Музиката, която ще чуеш, ще ти подари вселенски вакуум на безвремие и абсолютен галактически кеф.

Всяка една от петте зали става сцена, на която се редуват фънк, диско, хаус, електро, хип-хоп и дори… Shame party диджеи! Open Air сцената подгрява интергалактическата мисия преди да сме отпътували и още докато си на първия коктейл ще можеш да упражниш танцови стъпки.

8 тематично преобразени пространства

В четирите зали, шатрата, откритото пространство и фоайета на нашата COSMOTEQUE те очаква пътуване, което ще те отведе до киберпънк космически град, утопична зелена реалност, покоите на Императора, Паралелна вселена и напълно Нова галактика – орбитата ти на движение ще е отвъд време-пространството. 

Дворът пресъздава космически град в киберпънк стил, в който андроиди и хора са в постоянно съревнование за надмощие.

В противовес на Киберграда, Зеленият свят пресъздава утопия, в която природата се развива необезпокоявана като носталгична градина на човешкото съзнание. В закритата част покоите на Императора подсказват величие, власт и блага, а общо трите зали на двата горни етажа отвеждат посетителите до нови паралелни вселени и галактики.

Лазери, светлини и прожектори оформят атмосфера на пътуване през време-пространството. 

Мултимедийно преживяване 

Визуализации, декорации, мултимедия, визуални ефекти, пърформъри, акробати и какво ли още не ще са само част от твоето COSMOTEQUE изживяване. С множество пространства за снимки, феерия от светлини и кулминация, която започва минути преди 00:00 ч., всички ще посрещнем заедно Новата космическа година с изненада, която обещава да ни посипе със звезден прах. Приготви се за вселенско отброяване на последните минути от 2023 г.

Качи се на совалката, Go Guide те кани на COSMOTEQUE New Year

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *