Мъжки превод на женските причини за раздяла

Как мъжете виждат и чуват глупостите, които се опитват да им пробутат понякога

0 коментара Сподели:

В единия момент си влюбен, романтичен, щастлив с жената до себе си и мислиш, че дори ежедневното й упорство да си вземете куче не може да помрачи щастието ви, а в следващия момент ти звъни и казва, че иска да поговорите.

Натам си знаеш. Но не се отчайвай и недей да плачеш, поне не за връзка. Жените късат с мъжете още откак съществуват жените и откак има междуполовите връзки. Разбира се, в днешно време жените често лъжат, мажат, заблуждават и не са искрени и причините за раздялата винаги са доста отвъд тези, които ще ти изтъкнат. Затова ето кратък преводач на „мъжки“ език, с помощта на който ще разбереш какво е искала да ти каже тя, когато е решила да те остави сам. В дъжда.

ВЕЧЕ НЕ Е КАТО ПРЕДИ…

Започваме директно с шампиона. Реално и преди не е било нищо особено, просто тя иска да преувеличи значението на миналото, обаче в същото време и пасивно да те обвини, че явно в теб нещо не е както преди.

Този изключително лаконичен начин на късане е присъщ предимно за жените, които не се стараят да търсят правилните думи и причини, а гледат да се измъкнат с най-общата от всички общи причини. Добрата страна на този начин на късане е отсъствието на всякаква агресия и спорове, понеже обяснението е толкова тъпо, че те оставя безмълвен и горе-долу след 2 месеца и двамата не помните името на човека, с когото сте били.

Виж повече: Необвързани, докато смъртта ни раздели 

ИЗЧЕЗНА ХИМИЯТА МЕЖДУ НАС

Тъй като този израз стои в основата на текстовете на огромен брой чалга песни, най-често се помещава в речника именно на жени, харесващи такава музика. В превод означава, че вече не си сексуално интересен обект, вероятно си досаден, правиш нещата по един и същи начин, не изкарваш достатъчно пари и чувството ти за хумор е станало циклично и монотонно като на диджей в провинциална дискотека. Този вид късане е малко по-искрен и доста повече ad hominem, което означава, че и повече наранява, но по-добре така. Тоя свят се разпада, защото постоянно се лъжем един друг и се преструваме, че мислим добри неща за хората, когато всъщност мислим, че са досадни.

ТРЯБВА МИ ПОВЕЧЕ ПРОСТОР

Ех, просторът… Тази многоизмерна парадоксална единица с неопределени граници в пространствено-времевия континуум, която се появява като дух от лампа, за да реши сложната ситуация на разпадащата се любов. Като ти каже, че й трябва простор във връзката, разбирай, че иска да освободиш твоята част от простора й, за да го заеме някой друг. За разлика от горните 2 фрази тази се използва от жени, които не се привързват емоционално към партньора си, безскрупулни са от морална гледна точка и обичат да използват психологически похвати от калибъра на интернет предприемачите, които организират всякакви курсове, платени уеби­нари и други event-и за незабавно попиване на повърната мотивация. Ако някога чуеш, че на приятелката ти й трябва простор, се замисли добре как си дошъл до ситуацията да бъдеш с такъв човек.

ВРЪЗКАТА НИ МЕ ЗАДУШАВА

В общи линии това означава, че тя иска да спи с някой друг, но има някои етични норми, които не иска да прескача, обаче не някакви такива от категоричен характер, а по-скоро вярва в кармата, съдбата, хороскопа на bTV и други такива и е убедена, че ако ти изневери, за наказание един ден ще й се случи същото. Така че, ако връзката ви започне да я задушава, да знаеш, че чака да си „останете приятели“ и да се насочи към нов обект за обвързване, докато ти вероятно ще се обвиняваш за обсесивната страна на характера си. Още същия ден във фейсбук е споделила „Фрийдъм“ на Джордж Майкъл.

НЕ СМЕ ЕДИН ЗА ДРУГ

„Хей, ти си страхотен човек, мил, добър, грижовен, но проблемът е в мен. Аз искам някой, който има повече мускули и татуси и брада евентуално, а ти си прекалено обикновен – като чипс със сол. Малко ме е срам да те представя на приятелите ми, а пък за родителите да не говорим и затова съм решила да те зарежа, ама понеже не искам да ти го кажа директно, ще ти кажа просто, че не сме един за друг, и понеже ти ме обичаш, ще гледаш да ме разбереш и да не питаш много.“

Изтриването от фейсбук и телефонния указател се подразбират.

ПРЕКАЛЕНО ДОБЪР СИ ЗА МЕН И ЗАСЛУЖАВАШ НЯКОЯ ПО-ДОБРА

Същото като предходното, само че още по-голяма лъжа.

НЕ СЪМ ГОТОВА ЗА ПО-СЕ­РИОЗНА ВРЪЗКA

Всъщност е готова, ама не с теб и затова се преструва, че не е. Обикновено следва и подсилващ мотив от вида „Имам нужда да остана сама известно време“, а след 4 дни вече е In a relationship с някой друг, когото повече харесва.

Виж повече: Омръзнах ти и някой изгаси света

ОБИЧАМ ТЕ, НО Е ПО-ДОБРЕ ДА СКЪСАМЕ СЕГА, ЗАЩОТО ПОСЛЕ ЩЕ Е ПО-ТРУДНО И ЗА ДВАМАТА

ХА-ХА-ХА, това е може би най-идиотското възможно късане и макар да звучи като изречение на 16-годишна, всъщност го изрича жена с лична карта, задграничен паспорт, шофьорска книжка и по всяка вероятност и диплома. Просто някои жени гледат повече романтични филми от необходимото и искат да изживеят своята „невъзможна любов“, която някак логично да завърши или с раздяла, или със самоубийство. Надявам се да се ограничи само до първото.

НЕ ТЕ ОБИЧАМ.

Алелуя!

Време за разотиване

Търсиш вдъхновение? Открий го в нашия Instagram 

За още изненади се абонирай за нашия youtube канал!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *