Reduce, Reuse, Recycle, Repeat – дрехите ти помагат за устойчиво бъдеще

Събитието на The Mall – Out of the Closet II, се завръща с нова кампания, която да даде втори живот на старите ти вещи

0 коментара Сподели:
Out of the Closet II

Зеленото лице на планетата става все по-приоритетна тема за обществото. Затова подкрепяме с две ръце инициативи като Out of the Closet II.

Новото издание на събитието ти дава няколко решения какво да правиш с тази част от гардероба, която подминаваш. Дари, рециклирай, преобрази, запознай се със sustainable и модни инфлуенсъри – между 10 и 12 ноември ще намериш всичко това и много още.

Устойчивото бъдеще е мисия.

В някои домове има кошчета за разделно събиране на отпадъци, по улиците срещаме все повече хора с торбички за многократна употреба, а магазините за вещи и дрехи втора употреба са в разцвета си. Мотивираме те да продължиш устойчивия начин на живот, като ти разказваме повече за кампанията на The Mall.

Reduce. Reuse. Recycle. Repeat.

Дрехите ти могат да имат втори живот. The Mall предоставя тази възможност, като организира програма, от която да избереш най-близкия до теб подход, с който да се разделиш със стария гардероб, но с мисъл за природата. Отбий се до мола и потърси събитието на ниво 0. Там ще има място, на което да дариш използваните дрехи, годни за повторна употреба, като ги пуснеш в ръчно изрисувани кошове за дрехи. На място ще бъдат представители на Texlife и БЧК, които ще съберат дрехите, за да ги рециклират или изпратят като дарение на нуждаещите се. 

Освен че твоят гардероб става полезен за хора в нужда, може и да го освежиш, като дадеш втори шанс на някой фаворит. 

Ако ти се струва трудно да се разделиш с някои от любимците си в гардероба, ще имаш възможността да ги преобразиш. Инициативата е помислила за посетителите, които имат нуждата от рестарт на любима рокля или панталон. Те ще получат алтернативи за персонализиране на облеклото. На събитието ще присъства професионален художник, който с креативност и четка ще създаде новото лице на стара тениска, дънки, блейзър или каквото донесеш. Не бързай да пускаш всичко в коша за рециклиране, дай възможност на любима дреха да живее втори живот в твоя гардероб.

След като станеш част от събитието и се включиш в кампанията с даряване, рециклиране или преобразяване на твоите дрехи, не пропускай и да завъртиш Колелото на късмета.

С него можеш да спечелиш recyclable награди и специални отстъпки от модни брандове като MAC, INTERSPORT, Andrews, La Bonté, LTB, Esprit, Marc O’Polo, Skiny, Humanic, Sara Pen, celio*, 1001 Пантофки.

Между другото The Mall е поканил sustainable и модни инфлуенсъри, с които да се запознаеш и поговориш за твоето участие към едно по-устойчиво бъдеще. Инфлуенсърите, запалени по темата, ще споделят ценна информация и съвети, които да пренесеш в твоя дом и ежедневие. 

The Mall

Ние прегръщаме подобни каузи, които мислят за по-доброто лице на планетата. Освен зеленото в града признаваме, че това е любимият ни цвят, що се отнася до инициативи.

Повярвай – Out of the Closet II ще извади доброто от гардероба и сърцето ти.

Мири + Карита = вечна подскачаща любов!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *