Любимите ни кецове на свободата вече си имат официално онлайн пространство

Converse имат чисто нов официален сайт - разказваме ти за него

0 коментара Сподели:
Converse

Не е тайна, че сме фенове на кецовете.

Преди време направихме поредица от срещи с артисти – Елена Сиракова, Ража Ел Мадхун и Симо Желязков, които споделиха с какво една конкретна марка ги е спечелила. Ние вървим по техните стъпки, кимаме с глава и продължаваме да се впечатляваме от комбинацията на удобство, качество и стил.

Напомнихме ти всичко това, за да те подготвим за страхотна новина. Застани на нисък старт – Converse вече имат собствен сайт. Досега използвахме други платформи и физически магазини, за да си набавим от техните бижута, но вече всичко е на едно място и типично в техния стил – удобно, лесно и свободно.

Тичай към converse.bg и избирай на воля. За малко да пропуснем – има намаления!

Converse

Converse обяви своя официален онлайн магазин в България и с нетърпение влизаме да разгледаме богатото им разнообразие от обувки и аксесоари. Брандът е направил пазаруването от платформата още по-опростено, така че достъпът ти до най-новите модели и колекции да се случва бързо. Имаш 3 предимства, които наистина ще променят мнението ти за онлайн пазаруването.

Широк асортимент

В онлайн магазина на Converse разполагаш с богат избор от артикули, с които да допълниш, промениш или завършиш автентичната си визия. Ако ти се експериментира, има артикули в най-шармантните и екстремни цветове, модели и материи. В случай че си последователен в стила си, пак онлайн ще откриеш разнообразие от продукти, които да паснат на стила ти.

Удобство

Тази дума сякаш е синоним на марката. Това е тяхното предимство, с което печелят и нас от години. Но освен комфорта, който ти носят самите артикули, с онлайн платформата на Converse вече имаш и удобството да поръчваш желаните продукти по всяко време на денонощието. Сайтът позволява 24/7 достъп за пазаруване, така че клиентите да са свободни да подават поръчки по всяко време и от всяко място.

Бърза доставка

Доставката може да действа със скоростта на светлината. Поръчваш артикулите, в които си се влюбил, мигаш няколко пъти и те идват. И не, куриерските услуги не се случват с помощта на вълшебно килимче, но Converse са се постарали да получиш поръчката си, преди да си спрял да се вълнуваш за нея.

Кецовете ми са свобода, любовта ми се казва сцена: Елена Сиракова, Ража Ел Мадхун, Симо Желязков

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *