Най-необикновените AirВnb-та, които можеш да си рентнеш още сега

Селекция на някои наистина яки Airbnb-та от цял свят

0 коментара Сподели:

Абсолютен фаворит сред сайтовете, които следим. Вдъхновение за всеки ден и най-адекватната платформа за настаняване, която се е появявала някога. Това е AirBnb и като истински запалени фенове не влизаме  там само когато ще пътуваме, а и при всеки появил се блян за друга точка на света, при всяко предложение за споделени емоции с приятели, абe изобщо всеки път, когато си помислим да не сме у нас.

В AirBnb можеш да рентнеш всичко – от замък в Италия, яхта в Майорка до вила на Бали. Само трябва да решиш. Между всички предложения обаче се прокрадват и такива, които  истински могат да те удивят.

Сами по себе си тези местенца са си истинско приключение и, честно да си кажем, попадайки на тях, се замислихме, че бихме ги наели само за да ги преживеем.

Двуетажен автобус, мидена къща, вятърна мелница, бамбукова постройка, стар вагон, цяло царство, ранчо, къща на дърво и самолет са сред най-необичайните местенца, в които си мечтаем да поживеем за кратко. Споделяме и с теб тези находки от различни точки на света, след които, повярвай ни, едва ли ще искаш да се настаниш в обикновен хотел отново.

The Brandy Bus, Кения

Seashell House ~ Casa Caracol, Мексико

Green Windmill, Гърция

Bamboo House, Индонезия

Medieval Village, Франция

LOVE NEST, USA

Secluded Intown Treehouse, USA

PLANE of Le Haut Village, Франция

Още 3 чудати хотели по света, в които наистина ще си починеш.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *