„Гунди – Легенда за любовта“ – първи кадри от историята, вдъхновила цял народ

Показваме ти първите снимки от филма „Гунди – Легенда за любовта“

0 коментара Сподели:

Екипът на игралния филм за един от най-емблематичните български футболисти ни зарадва с кадри от заснемането на продукцията.

Селекцията ни доближава до актьорите, издава малко от историята и мотивира още по-голямо любопитство към екранизацията.

Гунди – Легенда за любовта“ е създаден по действителни събития и обхваща живота на и зад терен на Георги Аспарухов – Гунди. Режисьорът Димитър Димитров, сценаристът Емил Бонев и операторът Борис Славков ще ни преведат през предизвикателствата в кариерата на един от идолите в българския футбол, както и ще ни отворят вратата към любовта му с Величка Маркова – Лита.

Е, има за какво да се вълнуваш – филмът е вече в постпродукция и монтаж, чакаме през 2024 година премиера, а дотогава ти показваме първи кадри и тийзър:

В действителност на терена Синята деветка преподава футбол, става най-добър футболист на България за ХХ век, избран е на осма позиция в класацията за Златна топка, без да играе за чуждестранен отбор. В съблекалнята е мотиватор, лидер и приятел. Помним репликата му към друга, изключително близка до него личност:

„Ако не си голям футболист като Котков, поне бъди голям спортсмен като него“.

И дори когато прожекторите угаснат, уважението остава. България се вдига на крака и свежда глава, когато научава за смъртта на двете легенди на синия клуб. Погребението на Гунди и Котков събира 550 хиляди души, а обществото продължава да помни Георги Аспарухов като сърцат, добронамерен и предан на отбора и родината. В историята остава неговият отказ към офертата да играе за гиганта „Милан“:

„Кажи им, че има една страна България, в тази страна България има един отбор „Левски“, може и да не са чували за него. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!“.

Новината за започването на снимките развълнува мнозина и несъмнено пускането му на голям екран ще се отрази в пълни зали. Очакваме да видим нови и добре познати акценти от кариерата на футболиста и да научим как е изглеждала голямата любов между Георги Аспарухов – Гунди (в ролята Павел Иванов) и съпругата му Величка Маркова – Лита (в ролята Александра Свиленова).

Причините да гледаме „Гунди – Легенда за любовта“ са неизмеримо много и прекалено важни. Вълнуваме да съпреживеем историята на един от най-влиятелните български спортисти и нямаме търпение да видим какво са ни подготвили от екипа на продукцията.

За високите момичета

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *