5 събития, които да ти помогнат да смениш занаята

...Когато е време за промяна

0 коментара Сподели:

Ако връщането ти в офиса е лишено от какъвто и да е ентусиазъм, а купчините документи на бюрото ти се струват по-непокорими и от Еверест, може би е време за промяна. Ето пет събития, които могат да ти помогнат в избора на нова работа или просто да ти дадат още една перспектива.

ВИДЕО ПРЕДСТАВЯНЕТО – НАЙ-ЛЕСНИЯТ ПЪТ ДО СЪЗНАНИЕТО НА КЛИЕНТА 

Без значение какъв продукт предлагаш, създаването на видео съдържание е един от най-силните козове, с които можеш да се сдобиеш. Дали се вцепеняваш при мисълта да говориш пред камера, или пък се смяташ за новия Ал Пачино, на събитието ще се научиш да се справяш със слабостите и да използваш силните си страни на максимум. Ако story-тата ти в инстаграм рязко да задобреят, ще знаем, че си отишъл!
Кога: 30 август, сряда, 18:30 ч.
Къде: Infinity Tower, бул. „България“ №69
Вход: свободен, с предварителна регистрация

ПРЕЗЕНТАЦИЯ: ПРОФЕСИОНАЛНИ IT ОБУЧЕНИЯ В IT STEP

Ако търсиш нова сфера, в която да се преориентираш професионално, подозираме, че има голям шанс да си мислиш за IT сектора. В случай че сме познали, а пък ти нямаш идея каква е следващата стъпка, от IT Step ще ти направят безплатна презентация на обученията, които предлагат. От разработка на софтуер до мрежови технологии и киберсигурност – полето за реализация е необятно!
Кога: 30 август, сряда, 19:00 ч.
Къде: Международна компютърна академия It Step, бул. „Александър Стамболийски“ №55
Вход: свободен, с предварителна регистрация

СТАНИ ДОБРОВОЛЕЦ В УЧИЛИЩЕ ЗА РАБОТА 2017

Понякога, когато не знаеш откъде да започнеш, най-полезното и за теб е да помогнеш на някой друг. И след като си говорим за професии, през следващите дни ще можеш да се вдъхновиш от младежите от домовете за деца и да им дадеш напътствия как да се подготвят за бъдещата си кариера. Единственото, което трябва да направиш, е да пишеш на организаторите кога си свободен и да се приготвиш за много прегръдки!
Кога: 31 август – 4 септември, четвъртък – понеделник
Къде: ресторант Триада, ул. „Венера“ №6
Вход: свободен, с предварително записване

ЛИДЕРСКИ УМЕНИЯ – МЕНИДЖМЪНТ, КОМУНИКАЦИЯ, МОТИВАЦИЯ

 

Без значение къде си решил да се развиваш, има няколко умения, които винаги ще ти бъдат от полза. Способността да мотивираш хората около себе си, да комуникираш добре с тях и да бъдеш продуктивен са едни от най-значимите фактори за постигане на високи резултати. Научи се да бъдеш лидер и ще се справяш във всяко начинание!
Кога: 1 септември, петък
Къде: Suite Hotel Sofia, ул. „Йордан Йосифов“ №1А
Вход: 290 лв.

МУЗИКАНТИ ТЪРСЯТ БАНДА 5

Стига с този депресантски офис – зарязвай всичко и да ставаме рок звезди! Шансът ти е тази неделя, така че имаш предостатъчно време за репетиции. Ще посвириш, ще се позабавляваш, а междувременно и ще се запознаеш с куп сродни музикални души. И да не забравиш да ни споменеш, като спечелиш Грами!
Кога: 3 септември, неделя, 18:00 – 22:00 ч.
Къде: The Stage, бул. „Христо Ботев“ №89
Вход: свободен

И още нещо, с което да се захванем, но в свободното време.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *