Игра без тронове, а с малко човешки потребности

Cards2gо: Едно тесте карти, а толкова много победители

0 коментара Сподели:

Животът е една голяма игра, в която участваме, без дори да знаем правилата или победителите на финала. Има дни, в които играем на криеница с чувствата си, дни, в които сме стражари и апаши на нашите мисли, и дни, в които просто сваляме картите на масата.

Да, играта на карти ми е любима, но всички варианти ги знам вече до болка. За късмет – едно тесте карти се открои от другите – Cards2gо на Dextrophobia. Екипът, който създаде първата ескейп стая в България, е подготвил нова доза предизвикателства, но този път проектът излиза извън рамките на четирите стени и игралното поле е навън, в града.

Това е тайната на успеха – в условието няма зададени граници, нито е ограничен броят участници. Идеята вече те грабна? Тогава ти си от нашата порода – човек, който рискува и не се страхува да си изиграе картите.

В тестето от 55 карти няма поп купа или дама пика, не цакаш, не блъфираш, не броиш ходове. Тук взимаш, изпълняваш и предаваш нататък.

Всичко започва от теб, приятелю – всяка емоция, всяко приятелство, всяка история. И всяка една изтеглена карта ще те предизвика да покажеш различни твои лица и умения. 

Опиянен от идеята, грабваш тестето и случайно теглиш „Познай“ – една от шестте категории карти. Можеш да събереш сили и да разгадаеш заплетена загадка и да надминеш дори способностите на Шерлок Холмс. Важно е да предадеш картата на друг, когато изпълниш задачата, а той на трети и така един ден картата може да се върне отново при теб.

Ден без предизвикателство и риск е загубен ден, затова е важно да продължаваш да играеш и да предизвикваш късмета си. „Играй“ на гоненица с непознати едновременно в цялата страна. Как ли? Може да проследиш докъде е стигнала картата ти онлайн.

От човек на човек, от уста на уста този проект предава не клюки, а послания.

А какво по-хубаво от това да дариш добро? „Предай“ една добра емоция на симпатягата, когото заглеждаш от няколко седмици. Вече имаш повод да го зарадваш с хубав жест. Не забравяй, че преди всичко ти си човек и в природата ти е заложено да споделяш.

„Опознай“ случайно срещнат човек на улицата, може би има интересна история за разказване? Превъплъти се в майстор – „Създай“ от нищо нещо или събери всичко в килера на едно място – може да откриеш затрупани с времето богатства, които да обединиш в ново изобретение.

„Развий“ шестото си чувство или разговорния си английски, защото можеш повече, а и всеки ден е повод да станеш от леглото и да научиш нещо ново.

Проектът Cards2Go среща разбиране в партньорите си „TimeHeroes“ и „Заедно в час“, към които са насочени част от приходите от продажбите. Защото, за да получиш, трябва да дадеш.

Ти си герой в своя собствен живот. От теб започва всичко, затова имаш мисия да промениш деня си, както и да направиш хубав деня на някой друг.

Емоцията ни поддържа живи, тя е този малък гъдел в стомаха, изтръпването по ръцете, и пресядането в гърлото. Аз я открих в споделянето на картите, в играта, която ме връща към детските ми години – без предразсъдъци и без уговорки.

Емоция можеш да откриеш и в последните 11 премиери тази година, които да гледаш на голям екран.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *