Август е за обичане, а септември зависи от теб

Любовта не свършва с лятото, а става само по-красива наесен

0 коментара Сподели:

Отвори годишния календар и нарисувай сърце върху осмия месец. През август си позволи да се влюбиш безпаметно в мен. Дай ми любовта си и ще я превърна в шедьовър. Няма да имаме време за караници и разногласия. Всеки ден ще бъде ново приключение, ще ценим всяка минута, ще сме благодарни за всеки откраднат момент. Ще се докосваме бавно, ще вплитаме пръстите си, ще сме шумни, луди и непредвидими, ще се обичаме и ще си го показваме.

Ще правим всички онези неща, за които преди не сме намирали време. Ще спим до късно, няма да бързаме, ще закусваме в леглото, ще танцуваме без музика, ще е вечно лято. Ще четем поезия, ще ходим на кино и театър. Ще заличим старите спомени, за да създадем нови, само наши.

Виж повече: Август преди девет лета

През август избери да ме следваш, през септември ти ще водиш.

Вземи си отпуск и обещай да не пускаш ръката ми. Ще се качим на колата и ще обикаляме страната. Ще спираме често, за да снимаме слънчогледите и полята с рапица край пътя, а след това да се любуваме на цветовете на залеза. Ще бъдем без посока, избери си място на картата и отиваме. Нека започнем от морето.

Ще мирише на свежи смокини, ще пием студени коктейли на бара и под чадъра, ще се мажем с плажно мляко, ще рисувам сърца върху гърба ти, а ти ще ми направиш колие от мидички. Вечер небето ще танцува, обсипано със звезди, а ние ще наблюдаваме метеоритния дъжд, сгушени в топло родопско одеяло на плажа. Ще посрещаме изгрева прегърнати, ще се гоним по пясъка, ще пишем имената си по брега, ще скачаме от скали, ще се гмуркаме в дълбокото, ще караме водно колело до някой самотен залив или близък остров, ще плуваме голи, ще сме свободни, но заедно.

Вземи полароида и запечатай моментите, в които не мога да отлепя очи от теб. Най-красивите снимки на една жена са направени от влюбен в нея мъж. Бъди такъв.

Застани до мен и снимай отново. Нека имаме общ спомен от август.

Към средата на месеца ще отидем на планина. Ще катерим върхове, ще яздим коне, ще чакаме да завали, за да тичаме под дъжда до най-близкото село. Ще се скрием със смях под някоя стряха, за да се топлим взаимно, докато кожата ни настръхва от вятъра… Другите двойки ще искат да са като нас. Поне за малко. А ние ще искаме да продължи. За много дълго.

Виж повече: Лятото е всъщност автентична меланхолия

В края на месеца ще ти оставя бележка на запотеното стъкло в банята и ще си отида, преди да се е изпарила. Ще напиша:

„Август е за двама! А септември?“

Нека не разваляме лятото. Нека запазим чувствата си силни и чисти. Някои любови е по-добре да останат красиви спомени вместо разбити мечти. От теб зависи каква ще е нашата.

Август беше от мен, септември си ти. Води ме…

За любовта, онази сладко-горчивата.

Търсиш още вдъхновение? Последвай ни в Instagram

Абонирай се за youtube канала ни и очаквай още много изненади!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *