Събития за седмицата: 25 септември–1 октомври

Обещаваме много музика

0 коментара Сподели:
Събития за седмицата

В седмицата, с която затваряме вратата на септември, ни очакват много ноти, бас и ритъм.

Октомври прави смели крачки с усещане за романтика и полъх на нови знания и

се сгушва в града на сърцето ни.

Приготвяме си чаша топъл шоколад, за да изпратим спомените от късното лято и да приютим началото на новия месец. Ето къде и кога ще бъдат седмичните ни отбивки.

VESELBA
29 септември, КУПЕ

VESELBA

Отиваме в КУПЕ в търсене на енергия и стеснен дансинг. Вечерта обещава да бъде изкусителна смесица от съблазън и забавление. Нощта настъпва, задръжките падат, а уж отидохме за една veselba.

Networking събитие: “Младите жени и техните професионални пътища”
30 септември, Once Upon a Time Biblioteka

Networking събитие: “Младите жени и техните професионални пътища”

Girls under Quarantine подготвят събитие за женските успехи и професионалния преживявания, на което да ни запознаят с 3 млади жени, развили се в различни посоки, но постигнали желаното. Ще наблюдаваме 3 панела, като в първия ще открием  създател на малък бизнес, който ще ни отговори на въпросите относно трудностите със започването на нов бизнес, защо е важно да присъстваме на networking събития и още. Втората дама ще ни преведе през света и дейсността на НПО, което предлага менторски програми, от които един млад човек може да се възползва. Накрая ще чуем за фрийлансърството от момиче, което се занимава с Реклама и комуникации (на каузи) повече от 10 години. Признаваме си – вълнуваме се!

“Нощ на учените”
30 септември, Чистилището

“Нощ на учените”

Ratio ни организира среща на тема лошия въздух, рисковете за здравето и възможностите пред нас като общество. Как се отразява на здравето ни, как се измерват нивата на замърсеност и доколко са точни тези показатели, са само част от въпросите, които ще чуем по време на “Нощ на учените”. Иначе това е европейска инициатива, която цели да ни срещне с интересни специалисти и още по-любопитни теми от тяхната практика. За поредна година Ratio с радост се включва в нея и този път ще ви срещнем с хора, отдадени на нашето здраве, макар и в коренно различни плоскости.

Richie Hawtin x SOLAR SOFIA 2023
30 септември, Арена София

Richie Hawtin x SOLAR SOFIA 2023

SOLAR ще завърши подобаващо с един от най-влиятелните артисти на световната сцена, познат като Plastikman, собственик на лейбълите Plus8 и Minus, създател на партитата ENTER и на своя технологична компания, наречена PLAYdifferently. Richie Hawtin, чието уникално звучене се превърна в синоним на Детройт пристига за единственото си участие в България за годината, а заедно с него ще бъде и Adiel. Италианката се превърна не само в ключова част от местната сцена, благодарение на резиденцията ѝ в известния Goa Club в Рим, но я въведе и в международните кръгове с участие в Circoloco, Berghain, Afterlife и Dekmantel. Вечерта ще открие резидентът на YALTA CLUB, Liubo Ursiny.

Концерт на тъмно – YAИA
1 октомври, Топлоцентрала

Концерт на тъмно – YAИA

В първия ден на октомври в Топлоцентрала се задава събитие с музика на тъмно и на живо. Слушаме bitter sweet вокалите на YAИA от последния ѝ албум Under my skin и по-стари парчета, които отдавна са ни влезли под кожата. В тъмната зала ще ни води екип от Съюз на слепите в България, които ще се погрижат да настроим сетивата си и да се потопим в прегръдката на музиката.

Най-престижните кулинарни върхове – ето къде мечтаем и можем да стигнем!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *