Най-хубавото нещо от U2

Новият сингъл You’re the best thing about me е вече онлайн

0 коментара Сподели:

You’re the best thing about me
The best thing that ever happened a boy
You’re the best thing about me
I’m the kind of trouble that you enjoy
You’re the best thing about me
The best things are easy to destroy…

Това е само част от текста на You’re The Best Thing About Me, дебютното парче от предстоящия нов албум на U2 – Songs of Experience. Песента е достъпна в YouTube от вчера и вече има близо 560 000 гледания и над 1400 коментари от фенове на групата.

„2017 е и U2 са все още велики. Някои неща никога не се променят“, коментират потребители. Не можем да не се съгласим с това.

Songs of Experience е 14-ият студиен албум на U2 като продължение на албума от 2014 г. Songs Of Innocence. Вдъхновението за двете заглавия идва от сборника с поеми на британския поет от XVIII в. William Blake – Songs of Innocence and Experience. Предполагаме, че това те заинтригува да го потърсиш, пък дори и да не си на поетична вълна. Може да си приятно изненадан от лириката на XVIII в. и връзката, която U2 са направили със съвремието.

Новият албум на любимата банда ти дава възможност да се потопиш изцяло в света им, тъй като включва колекция от песни с интимно послание и разкази за любими хора и места. Освен това там ще влезе и изненадващото лайв видео към парчето The Blackout.

You’re The Best Thing About Me е комбинация от различните типове звучене на U2 през годините и разказва за хубавите неща, които най-лесно могат да бъдат разрушени. Хайде налей си чаша червено вино, пусни си песента им и се отпусни в прегръдките на идващата есен.

Сингъла можеш да намериш тук, а официално лирик видео тук.

Очаква те още хубава музика, ако посетиш Wrong Fest 2017.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *