Аудиокнигите, които слушаме тази есен

Аудиокнигите като подарък за всички есенни меланхолици

0 коментара Сподели:
Storytel

Най-хубавото на края на лятото е, че обръщаш новата страница и поглеждаш към всичко, което си оставил за „утре“.

Есента ни заземява и след като се върнем обратно на работа, децата тръгнат на училище, ежедневието отново стане хаотично и стресиращо, а дните – все по-къси, мрачни и студени, аудиокнигите са чудесен начин да запазим вътрешния си баланс, да се мотивираме и да преборим по-лесно меланхолията на есента.

Разбира се, след кратката целувка на август ни се струва трудно  да приемем прегръдката на септември.

Storytel обаче ни протяга ръка, за да ни спаси от унилото настроение. В периода, който ни връща към традиционното работно ежедневие, слушаме авторите, с които да обикнем промяната. Увиваме се в меко одеяло, правим си топъл шоколад и се доверяваме на  новите бижута в колекцията от световна и българска литература. В ушите ни звучат медни гласове и уникални истории – разказваме ти кои.

Извън Африка“, Карен Бликсен

Storytel

Ако си гледал филма, слушай книгата и обратното. Карен Бликсен пише шедьовър в литературата под формата на любовно послание към хората и местата, които са променили живота ѝ. Страниците се четат на половин дъх, а историята те отвежда в Кения, където любовта среща разочарованието.

Физика на тъгата“, Георги Господинов

Storytel

Хайлайтът на месеца излиза с гласа на Малин Кръстев, а в приложението я има прочетена и от самия автор. Поглеждаме към един от най-успешните съвременни български романи, преиздаван няколко пъти и превеждан на редица европейски езици, който ще те отведе на дълго пътуване от емоции. Тази историята на Георги Господинов заема съзнанието ти, за да ти покаже минотаврите, заключени в нас, отражението на липсата на емпатия и елементарните частици на тъгата.

12 правила за живота: Противоотрова срещу хаоса“, Джордан Питърсън

Storytel

Психологията е синоним на есента. Откриваме необходимото вдъхновение между редовете на един от най-значимите съвременни мислители – Джордан Питърсън. Той ни оставя своите 12 правила за живота, за да отговори на сложните въпроси, които витаят в човешкия ум. И това не е класическо четиво за личностно развитие, а книга, заплитаща психология, философия, литература и религия, за да ти подари търсените решения.

Септември определено е цветна палитра от листа, вкусове и заглавия,

а Storytel посреща есенните меланхолици с  50% отстъпка на таксата за първия месец. Абонаментът на платформата с над 500 000 аудиокниги, е-книги, подкасти и оригинални аудисериали ти дава достъп до свободно  четене в леглото, слушане в движение и сваляне на книга за офлайн ползване.

Есента в продукти

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *