Жълтото сърце на Tatratea превзема Kitchen59 за цял уикенд

Среща на покрива, под цветното небе, за спиращи дъха залези, много шотове и гледки над покривите на София

0 коментара Сподели:
tatratea event

Фенове сме на брандовете и местата, които измислят нови начини да ни примамят да се запознаем с новостте около тях. Запазваме си следващия уикенд за едно истински слънчево launch парти, с което да отпразнуваме новия лимитиран вкус на Tatratea 47% Flower Tea.

Това лято жълтото е цветът, който така удобно се намести в редиците на шарените бутилки, а и в нашите сърца.

Празникът, който ни готвят по повод новия вкус ще бъде цял уикенд с много музика и разбира се – коктейли, популярни бармани в трите дни, DJ-и, които ще ти завъртят главата, и лайв пърформънс, който дълго ще помниш.

От 25 до 27 август посланиците на Tatratea превземат Kitchen 59, за да ни подарят едно преживяване, достойно да изпратим подобаващо лятото в жълто. На прага посрещат с тематичен Welcome Drink, за да ни доставят незабавно удоволствие, а жълтата еманация на вкусовете на Tatratea ще се превърне в наш спътник през целия уикенд. Tatratea 47% Flower Tea се отличава с изключителна колекция от внимателно подбрани цветя. Включва седем полски цветя, седем цветя от храсти и седем цветя от дървета. Ароматът му е доминиран от цветове на невен, лавандула, коприва и бял равнец.

Истинско флорално пиршество.

Дрескодът за събитието е яркожълто, за да се впишем в цветното ярко настроение на партито. Освен прекрасните хора от Kitchen 59 домакин ще бъде и Иван Дяков – емблематична усмивка зад бара, посланик на бранда и автор на безброй комбинации, които са ти завъртявали главата неведнъж.

Изненади, разбира се, ще има – следи социалните мрежи на бранда, за да не изпуснеш. А ето и програмата:

25.08 петък:
Музика:DJ Jekkie
Зад бара: Иван Дяков

26.08 събота:
Музика: DJ Coolblue
Гост-барман Вато и хост Иван Дяков

27.08 неделя:
Музика: Metaformoza Live
Зад бара: Иван Дяков

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *