Гласувай във вторите Go Seaside Awards и спечели Samsung Galaxy Z Flip5

Любими места, споделени с гъвкавост и многофункционалност

0 коментара Сподели:
Гласувай във вторите Go Seaside Awards и спечели Samsung Galaxy Z Flip5

Oтново дойде онова време в годината, в което обличаме морските фланелки, слагаме капитанските шапки, вадим бинокъла и се отправяме на епичен трип по Северното и Южното ни Черноморие, за да отличим любимите ни пристанища на добрия вкус.

И понеже август е синоним на море –

искаме да погълнем целия син безкрай с очите си, да вдишаме нежния вятър с аромат на солена наслада и да веем коси под звуците на най-горещите летни ритми. Именно затова селектираме най-добрите барове и ресторанти на плажа и в сърцето на морските ни градове, както и предпочитаните спотове за сутрешните часове, посветени за кафе и брънч. А съвсем скоро ще разберем и победителите във вторите Go Seaside Awards.

Номинирахме най-добрите барове и ресторанти на Черноморието, които не е късно да подкрепиш на awards.goguide.bg,

а за най-големият късметлия от гласувалите ще има и награда – Samsung Galaxy Z Flip5.

Гласувай във вторите Go Seaside Awards и спечели Samsung Galaxy Z Flip5

Изчисти вкусовите рецептори, настрой се за кулинарни приключения и виж избраните от нас морски находки.

Този сезон има нови звезди на бар и кулинарната сцена, които можеш да подкрепиш до 20-ти август. Включи се в търсенето на съкровища, като избереш любимите си места от 11 категории – пет за севера, пет за юга и една, посветена на местата, които следват еко практики и намаляват отпечатъка си върху планетата. После ще ти съобщим победителите на грандиозна церемония в Caché Yacht Bar на пристанището в Созопол.

 Caché Yacht Bar

Напомняме ти за голямата награда – Samsung Galaxy Z Flip5.

Като представител на петото поколение сгъваеми устройства на Samsung, телефонът ­притежава водещите в индустрията форм-фактори, а също елегантен и компактен дизайн. Устройството разполага с FlexCam, която ти позволява уникални кадри от всякакви нестандартни ъгли, и идва с подобрения в дисплея и задния панел, които са още по-защитени, а батерията – по-издръжлива. От Samsung са направили и допълнителни функции, с които да персонализираш телефона изцяло по твой вкус. Гласувай и може Samsung Galaxy Z Flip5 да е твой.

А как става гласуването?

Влизаш на awards.goguide.bg, регистрираш се и гласуваш във всички категории – Best Brunch & Coffee Place, Best Restaurant, Best Restaurant on the Beach, Best Bar, Best Bar on the Beach и Best Eco-Minded Place. За да те възнаградим за добре свършената работа, след обявяване на победителите, на случаен принцип ще изберем един от всички гласували, който ще спечели Samsung Galaxy Z Flip5. Имаш време да цъкаш за любимите си герои до 20.08.2023 г., когато затваряме портите на пристанището, за да обявим победителите на страхотната церемония.

Гласувай за любимите си заведения и спечели Samsung Galaxy Z Flip 5. Flip-и и ти в новия тренд. Научи повече: https://tinyurl.com/galaxy-z-flip5.

11 категории, от които да избираш най-добрите във вторите Go Seaside Awards

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *