Go Guide пътува до морето за вторите Go Seaside Awards

Ти избираш най-добрите барове и ресторанти по крайбрежието на голямото синьо

0 коментара Сподели:

Обичаме гастро културата –

тя е онзи порив, който ни накара да започнем преди толкова много години, и тази, която продължава да се развива и да ни вдъхновява. След като проведохме осем церемонии по награждаването на най-добрите заведения в София, решихме, че е време да пуснем пипала и към морските курорти, където се измества любовта ни през лятото. Миналата година заедно отпразнувахме първите Go Seaside Awards, на които ние номинирахме, а ти излъчи любимците си в 10 категории.

Go Seaside Awards са естественото отражение на стремежа на медията да бъде гид в необятния кулинарен, бар и клубен свят.

Специално за теб селектираме най-добрите барове и ресторанти на плажа и в сърцето на морските ни градове, както и предпочитаните спотове за сутрешните часове, посветени за кафе и брънч.

След оспорвано гласуване, което ще тече през месец август, ще наградим победителите на грандиозна церемония в Caché Yacht Bar на пристанището в Созопол. Преди гранде финала обаче опъвай платната, изчисти вкусовите рецептори, настрой се за истинска наслада за сетивата и виж избраните от нас морски съкровища на awards.goguide.bg. Този сезон определено впечатлява с нови герои и утвърдени звезди на бар и кулинарната сцена.

В гласуването, което започва днес, ти си важен! От теб зависи най-любимите ти места по тези 378 км крайбрежие да получат заслужената награда.

Подсказваме, че  тази година конкуренцията е оспорвана, а ние като прецизни и добре обиграни експерти сме разделили за теб всички страхотни места в 11 категории – пет за севера, пет за юга и една, посветена на местата, които следват еко практики и намаляват отпечатъка си върху планетата.

Как става гласуването?
Влизаш на awards.goguide.bg,
регистрираш се,
гласуваш във всички категории.

А след това можеш да спечелиш и награда!

За да те възнаградим за добре свършената работа, след обявяване на победителите на случаен принцип ще изберем един от всички гласували, който ще спечели нов смартфон! Гласувай за любимите си заведения и спечели Samsung Galaxy Z Flip5. Flip-ни и ти в новия тренд. Научи повече: https://tinyurl.com/galaxy-z-flip5

Кампанията по тазгодишните награди се случва с подкрепата на JTI, на които благодарим от сърце. Церемонията нямаше да бъде възможна и без приятелите ни от Еко Партнърс, които се грижат за това бизнесът да се движи в правилната посока. Schweppes освежават настроението ни и ни подтикват да не се спираме да показваме индивидуалността си.

Имаш време да цъкаш за любимите си герои в периода за гласуване от 01.08.2023 до 20.08.2023 г., когато затваряме портите на пристанището, за да обявим победителите на страхотната церемония.

Защо държим да дадеш гласа си във всяка категория?

По този начин запазваме равните шансове за успех на всички заведения, без значение от поредността на категорията, в която са поставени.

Линкът е тук.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *