11 категории, от които да избираш най-добрите във вторите Go Seaside Awards

В следващите редове описваме категориите, за които да гласуваш на летните ни награди

0 коментара Сподели:
eating food

Tази година за втори път даваме още нещо на онези пристанища, които хранят тялото и душата ни с великолепна храна, пивки коктейли и настроение, което да ни топли през студените зимни дни. Разбира се, говорим за Go Seaside Awards.

Да, традиционните ни награди вече имат и морски едишън, а ти с цялото си сърце можеш да избереш най-добрите барове и ресторанти на любимото синьо!

Знаеш много добре каква е твоята роля – можеш да гласуваш за любимите си заведения до 20 август на awards.goguide.bg.

Специално за теб селектираме най-добрите барове и ресторанти на плажа и в сърцето на морските ни градове, както и предпочитаните спотове за сутрешните часове, посветени за кафе и брънч.

След оспорвано гласуване, което ще тече през месец август, ще наградим победителите на грандиозна церемония в Caché Yacht Bar на пристанището в Созопол. Преди гранде финала обаче опъвай платната, изчисти вкусовите рецептори, настрой се за истинска наслада за сетивата и виж избраните от нас морски съкровища на следващите страници. Този сезон определено впечатлява с нови герои и утвърдени звезди на бар и кулинарната сцена.

Кампанията по тазгодишните награди се случва с подкрепата на JTI, на които благодарим от сърце. Еко Партнърс, които се грижат за това бизнесът да се движи в правилната посока, пък ни вдъхновиха да номинираме и три заведения в специална категория за Eco-Minded Places. По време на церемонията ще последваме естествения си порив да излезем навън с Schweppes , които „да“ на тръпката породена от новото и непознато!

Следвай ни!

Подсказваме, че и тази година конкуренцията е оспорвана, а ние като прецизни и добре обиграни експерти сме разделили всички страхотни места в 11 категории –

пет за севера, пет за юга и една, посветена на местата, които следват еко практики и намаляват отпечатъка си върху планетата.

Best Brunch & Coffee Place


Посрещаме дните си там. Потапяме се в омаята на ароматните кафе напитки и онези гастро предложения, които никога няма да ни омръзнат. Кроасани, божествени творения с яйца, свежи салати, бургери и още много са изкушенията в тази категория, а най-добрите се познават от далеч.

Номинираните в категорията са:
СЕВЕР:
43.12 Café
Cherry by Mary
Sundogs

ЮГ:
Terrace Brunch & Cocktails
The Coffee Room
Тезгях

Гласувай за любимото си място тук.

Best Restaurant

Храната! Нейно величие се настанява в сърцата ни, когато е приготвена с пресни продукти, отношение към детайла и финес, завъртян майсторски върху чинията. Локациите, диктуващи добрия вкус, ни привикват отново и отново и нашепват удоволствия, които изпитваме само от перфектната храна.

Номинираните в категорията са:
СЕВЕР:
Bistro mOdus
La Pastaria
Olea
Печката

ЮГ:
Il Siciliano
Maison’s Premium Burgas
Thai Bar

Гласувай за любимото си място тук.

Best Restaurant on the Beach


Устояващи на бурите на времето, настроенията на морето и силните слънчеви лъчи, това са местата, където отиваме боси, с пясък по ходилата и солени коси. Задоволяват и най-съкровените ни желания с безкомпромисните си ястия и гледка, пленяваща всички сетива.

Номинираните в категорията са:
СЕВЕР:
Burrata Italiana
Mazu
More Beach Restaurant

ЮГ:
Al Mare
Pastel Grillhouse
Za Zú Lounge & Restaurant
Ресторант Аполония

Гласувай за любимото си място тук.

Best Bar

Отбиваме се от пясъчните дюни навътре, в сърцето на топографските карти на удоволствието. Събираме емоции, спомени, музика в душите и се чувстваме у дома. Най-яките салове в морето на времето са тук, за да ти предложат много изпотени чаши, приятелства завинаги и паметни вечери.

Номинираните в категорията са:
СЕВЕР:
Kultura Speakeasy Bar
Memento
Small City Cafe

ЮГ:
Barabar
Cardamon
hashtagPAVILION

Гласувай за любимото си място тук.

Best Bar on the Beach

Следваме стъпките в пясъка и акостираме на онези места, които забъркват любимите ни емоции. Пишем хвалебствени писма и ги пускаме по течението в стъклени бутилки, които се разливат по бреговете. В тази категория отличаваме онези места, които ни вземат ума с комбинация от зашеметяваща гледка, ароматни еликсири и спомени завинаги.

Номинираните в категорията са:
СЕВЕР:
Cubo
Radjana Beach
See me Beach

ЮГ:
Beach Bar Caribe
Bedroom Beach
Cavo
Delete Club Oasis
EXE Beach
Nomad Camp Bar

Гласувай за любимото си място тук.

Best Eco-minded Places

Taзи специална категория обособихме за онези места, в чието битие е преплетена мисълта за природата, която всички обитаваме. Споделяме ти за техните добри практики, които ни помагат да сме по-отговорни към планетата. Това са онези места, в които водата е филтрирана, не в пластмасова бутилка, сламките са от стъкло или метал, а на място бутилките се рециклират.

Номинираните в категорията са:
Captain Cook
Memento
Villa Mare

Гласувай за любимото си място тук. В края на кампанията ще наградим един от всички, дали своя вот, със специална награда – Samsung Galaxy Z Flip5. Flip-ни и ти в новия тренд. Научи повече: https://tinyurl.com/galaxy-z-flip5.

Go Guide пътува до морето за вторите Go Seaside Awards
Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.
Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *