Влизаме във вселена от продукти и удобства

Без граници в технологиите

0 коментара Сподели:
Galaxy_ZFlip5 (2)

Да си оборудван изцяло със Samsung е като да си облечен от горе до долу с любимия ти цвят, материал или бранд.

Новата серия на Samsung се е залепила за ръката ни и, честно казано, нямаме нищо против. Компанията излиза с нова колекция от артикули, които наистина са от друго измерение,

и дават усещането за ново, подобрено и твое.

На масата ще видиш часовници, таблети и телефони, които носят със себе си вселената. Хайде с нас да ги разгледаме.

Samsung Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5

Гъвкавост и многофункционалност без компромиси

Петото поколение сгъваеми устройства на Samsung ­­­­- Galaxy: Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5, притежават водещите в индустрията форм-фактори, които държим отговорни за елегантния и компактен дизайн на продукта. Освен това телефонът е сгъваем, а това, както знаеш, дава сериозно предимство в иначе бездънната чанта.

А има ли нужда да отваряме темата за камерата?

И тук ще се похвалят с мега функция – FlexCam, с която ще правиш снимки от всякакви нестандартни ъгли. Между другото, вечният проблем с червената батерия също е решен. От Samsung са направили нови подобрения в издръжливостта на процентите, а също в защитата на дисплея и задния панел. Още повече са те поглезили с допълнителни мега функции за персонализиране.

Samsung Galaxy Watch6 и Galaxy Watch6 Classic

Бъди своята най-добра версия – и през деня, и през нощта

Признаваме, че часовниците са любимите ни аксесоари, особено когато следят качеството на съня ни.

Новите Galaxy Watch6 и Galaxy Watch6 Classic ни печелят с грижата към изграждането на полезни навици и ежедневното внимание към здравословното състояние на потребителите. Продуктите предлагат персонализирани и практични съвети, препоръки и мотивация да подобриш състоянието на съня и денят ти да започва с по-малко кисели физиономии. Когато отново е време за лягане, часовникът ти създава идеалната среда за сън, като автоматично променя настройките на свързаните домашни електронни устройства, изключва известията от телефона ти и включва режима „Сън“.

Ходенето на фитнес не се случва без слушалки, нали? Е, ние не пропускаме и часовника.

Той ни учи да познаваме тялото си още по-добре и ни дава подробна информация за скелетната мускулатура, базовия метаболизъм, телесни течности и процента на мазнините в тялото. Картината се допълва от данни за индивидуален подход за поставяне на цели, проследяване на напредъка и напътствия чрез фитнес, а вече и хранителни съвети.

Не можем да пропуснем и лесния достъп до приложения и подобренията в дизайна – то не са нови циферблати, то не е избор от каишки, то не е угаждане.

Samsung Galaxy Tab S9

Нови стандарти за премиум Galaxy изживяване на таблет

Galaxy TabS9 (2)

Премиум продуктите, които ни правят компания вкъщи, са таблетите от серията Galaxy Tab S9. Времето само за теб става все по-специално, затова си набави помощник, който да подкрепя най-смелите ти мечти и още по-креативните ти идеи. Дали ще играеш игри, или ще гледаш видеа, търси визуално изживяване, което да предлага качество в детайла на изображенията, графиките и анимациите. И понеже за Samsung и здравето на потребителите е приоритет, екранът пази очите от така враждебната синя светлина.

А казахме ли ти, че към комплекта е включен и S Pen, с който усещането е все едно пишеш на хартия.

Galaxy TabS9 (1)

Има време, преди да отидеш на село и да се изключиш от света.

Дотогава ни се довери и пробвай продуктите на Samsung. На тях им пука за здравето ти, предлагат удобства за вършенето на работата ти и помагат да се наслаждаваш на свободното време.

Коуъркинг пространство? 10 въпроса, на които да си отговориш

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *