4 типа мацки и Hard Rock коктейлите, които пият

Споделяме личните моменти с нашите момичета на по кен

0 коментара Сподели:
4 типа мацки и Hard Rock коктейлите, които пият

Има едни хора, които винаги ще са там, до теб.

Вдигаш телефона, набираш ги и имате уговорка след по-малко от час. Където и да отидете, а дори и вкъщи да останете, моментите са специални само защото хората са любими.

Наричаш ги приятелки, а в повечето случаи сте една малка група, която обикаля градските локации – от паркове до барове,

които да приютят няколко часа сладки или пикантни приказки. Каквото и да имате да си разказвате, то не търпи отлагане, затова следващата среща обикновено е утре. И както обикновено става – всяка от компанията има своя нова история, индивидуален характер, готина визия, лични хобита и това си личи дори в напитката, която предпочита.

Показваме ти момичетата от компанията и техните любими Hard Rock коктейли.

За бонбоненото момиче

Бонбонът на групата е кокетната мацка, чийто стил винаги е сладък и изкушаващ, точно както и напитката ѝ. Нейните рецептори ценят перфектния микс от кокос, ананас и бял ром. Тя обича забавлението, смеха и винаги е усмихната. Животът ѝ е сладък, затова го празнува с Pina Colada.

За приключенка

„Пак ми излязоха евтини билети. Хайде да ходим!“ е най-честата реплика на момичето от компанията, което не спира да пътува. Тя влиза в ролята на енциклопедия на групата, познава световната култура, има приятели във всяка една точка на света, а от Карибите е донесла и любовта си към вечното Mojito. Нейният компас винаги сочи към класическия вкус, а ментата е специалната добавка, която ѝ носи нужната доза свежест и енергия.

За целенасочената дама

Дамата на групата има изтънчен вкус и държи на добрия аромат, както при парфюмите, така и при напитките. Тя обича коктейлът да носи премиум усещане като току-що приготвен микс от професионален барман в Лондон. Passion Fruit Martini е нейната запазена марка, която съдържа любимата ѝ комбинация от сладко-кисели съставки.

За душата на компанията

Най-веселата мацка от групата може да се забавлява по всяко време на денонощието. Душата ѝ танцува, сърцето ѝ пее, а енергията ѝ просто заразява останалите. Парти момичето си пада по солено-сладкия вкус и винаги избира Strawberry Margarita. Тя е огън и знае, че една Margarita може да те събуди повече от най-силното кафе.

И понеже знаем, че компанията е същата, а напитките не се променят, ти споделяме какво да опитате с твоите мацки без да изневерявате на себе си.

От Hard Rock са забъркали съкровища в кен, които можеш да консумираш в движение и вкъщи. Те съдържат емблематични вкусове – от Pina Colada, през Мojito, след това Passion Fruit Martini, както и новия Strawberry Margarita.

Кажи на твоите, че духът на Hard Rock е тук и споделете вашите моменти с любимите напитки.

Hey DJ през август: Seth Troxler, Denis Horvat и още

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *